Sport

Wakeboard-Wakeskate Országos Bajnokságot rendez a Sun City Szabadidőközpont

Augusztus 28-a és 30-a között egy igazán különleges sportélményben lehet részed a Sun City Szabadidőközpontban. A Szeged szomszédságában elterülő létesítmény ezúttal XXII. Wakeboard-Wakeskate Országos Bajnokságnak ad otthont. Így a nyár utolsó hétvégje garantált, hogy extrém lesz, tele vagány, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programokkal.

A HÁROM NAPOS RENDEZVÉNY GIN KÓSTOLÁSSAL KEZDŐDIK

Évek óta megállíthatatlanul nő a gin népszerűsége világszerte, de elsősorban Nagy-Britanniában. Hasonlóan így van ez a mi kis hazánkban is, sőt Szeged városában és még a Sun City Szabadidőközpontban is egyre többen élvezik ennek az előkelő italnak a finom ízeit. Éppen ezért a Sun City Wakeboard csapata úgy döntött: gin kóstoló estre invitálja a nedü szerelmeseit. Start, péntek délután (azaz ma) 16:00 óra. Részletek a képre kattintva:

UGYANEBBEN AZ IDŐBEN

Kezdetét veszi a XXII. Wakeboard-Wakeskate Országos Bajnokság selejtezője. Nevezés: 16:00 óra.

  • Szabadedzés: 16:00-17:30
  • Ridersmeeting 17:30
  • Boys QL Heat 1 / Heat 2: 18:00
Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

SZOMBATON A SELEJTEZŐKKEL STARTOL A BAJNOKSÁG

Szombaton, azaz augusztus 29-én a selejtezőkkel startol a bajnokság. A versenyszámok pontos kezdete IDE kattintva érhető el.

VASÁRNAP ÚTJÁRA INDUL A MEGMÉRETTETÉS

Vasárnap kezdetét veszi a megmérettetés. A versenyzők az ország minden tájáról érkeznek a Sun City Szabadidőközpontba.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu
  • 8:30-tól amatőr kategória selejtező veszi kezdetét abban az esetben, ha meglesz a minimum létszám:
  • Wakeskate Final
  • Junior Ladies Final
  • Junior Men Final

12:00 – órától

  •  Diswake Bemutató
  • Wakepark Final

15:30-tól díjkiosztó

A VERSENYSZÁMOK UTÁN: BEINDUL A NYÁRZÁRÓ PARTY

A versenyek után a résztvevők egy szuper nyárzáró party-n vehetnek majd részt, ahol a térség három legismertebb lemezlovasa gondoskodik a jó hangulatról. A pult mögött: VictorSmith, Gabriel B és Larsen. A Sun City Szabadidőközpont vezetője a Szeged365.hu-nak az esemény kapcsán kiemelte: a jó hangulat és az izgalmakban teli versenyszámok sokasága egész hétvégén garantált éppen ezért kár lenne kihagyni a Dél-Alföld egyik legvagányabb sportrendezvényét.

Hegedűs Heni a Szeged365.hu-nak úgy fogalmazott: mindenképp érdemes a nyár utolsó hétvégéjét a Sun City Szabadidőközpontban tölteni, ugyanis a versenyszámok mellett kiváló családi programokkal várjuk az érdeklődőket. A strandot a kicsik és a nagyok is egyaránt igénybe vehetik majd a megszokott módon. Ezen felül pedig a Wakeboard legapróbb titkaiba is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb