Gasztro365: autentikus török kebabot hozunk vasárnap a Duna Dönerből
Kíváncsi vagy arra, mi teszi közel utánozhatatlanná a Duna Döner kebabtálait? Vasárnap 10 órától te is megtudhatod, mi a titok: befogtuk főzni a Szeged365.hu munkatársát, Szilágyi Ádámot, akinek Akbayran Metin, a Duna Döner szakácsa mutatja meg a varázslatos tudományát.
Akik varázsolnak neked:
- A török konyha bajnoka, Akbayran Metin, aki több mint egy évtizedig élt Törökországban, itt sajátította el a mesés török ételek készítését.
- Szilágyi Ádám, a Szeged365.hu munkatársa, aki állítja magáról, de sosem hisszük el neki, hogy járt már konyhában.
Amit megalkotnak:
Utánozhatatlan, szaftos török kebab pitában és laktató, illatos kebab tál lesz a menü
Kíváncsi vagy, hogy küzd meg Ádám a török konyhaművészet kihívásaival? Vasárnap délelőtt 10-től megmutatjuk neked!
A Duna Döner több mint 12 éve Szeged szívében az Oskola utcában nyújtja a felejthetetlen török ízeket, valamint igazi török életérzést. Kizárólag török fűszerekkel, valamint alapanyagokkal dolgoznak, és a pitát is helyben sütik.