Sport

Két perc alatt darálta be horvát ellenfelét a szegedi MMA-s (teljes meccsvideóval)

Villámgyors győzelmet aratott a szegedi Kardos Róbert a horvát Fight Nation Championship Armageddon 2 című gáláján, a meccs második percében egy hátsó fojtással (RNC) kényszerítette feladásra horvát ellenfelét, Gordan Lovric-ot. Mindezt tette Zágrábban, a Balkán legnagyobb küzdősport-rendezvényén, ahová a szegedi Sárközi MMA Team az egyetlen magyarországi klubként volt hivatalos.

A 66 kg-os súlycsoportban rendezett meccs első pillanataiban Lovric távolról próbálta megdolgozni Robit néhány egyenessel, majd az első perc végén jött egy magabiztos földrevitel a masszív brazil jiu jitsu alapokkal rendelkező szegedi sráctól. Innentől kezdve az út egyenes volt, a horvát srác feladta a hátát, a rear naked choke fojtás valamikor másfél perc környékén lett teljes, Kardos Robi ellenfele másodpercre pontosan a második percben jelezte kopogással: feladta a mérkőzést.

A szervezők jó fejek voltak: a teljes gála felkerült a Youtube-ra, az alábbi videóra kattintva tudod megnézni a szegedi Kardos Robi diadalát.

Görgess kereken egy órához, ott indul a Kardos vs Lovric meccs, érdemes megnézni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb