Kikapcs

Néhány nap és útjára indul a Szegedi Vízi Színház

Még néhány nap és a Szegedi Pinceszínház sok, szuper programmal útjára indítja az első Szegedi Vízi Színházat. A teátrum immár 18. alkalommal szervezi meg a Szegedi Várjátékok ifjúsági programsorozatát, amelynek az idei évben rendhagyó módon, helyszínt, időpontot és nevet is módosítva a Tisza-part ad majd otthont szeptember 4. és 13-a között.

Az esemény hagyományai közé tartozik, hogy minden nyáron egy régi magyar ifjúsági regényt adaptálnak a színpadra, amely idén  Szabó Magda-Abigél című regényéből készül el, ezt Pozsgai Zsolt állítja színpadra és Janik László rendezi. A 10 napos színházi fesztivál keretein belül bepótolják a tavasszal elmaradt Szívárnyék előadást is, ami azt jelenti, hogy az egyébként is erős felhozatal Szabó Balázzsal és Vecsei H. Miklóssal erősödik tovább.

A rendezvény napi bontásban az alábbi képen tekinthető meg:

KÍSÉRŐPROGRAMOK:

szeptember 3-a 20:00 óra:

  • Pehelysúlyú világ
  • Zenés-verses performansz

Előadja: Naked SZESZ

szeptember 4-6 között 16:00 órától:

A Szeged Tisz(t)a Szívvel címmel egy kísérőprogramként csatlakozik a rendezvényhez, méghozzá szeptember 4-e és 6-a között játékos felvilágosító rendőrségi programot illetve vízi bemutatót biztosít az érdeklődők számára.

Az ingyenes programokhoz előzetes regisztráció szükséges. Az ezzel kapcsolatos infók IDE kattintva érhetők el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb