Kikapcs

Szabad-On: jön az Anna and the Barbies, a Cloud 9+ és a Margaret Island – minifesztivál búcsúztatja a nyarat Szegeden

Ezúttal az Anna and The Barbies, a Cloud 9+ és a Margaret Island búcsúztatja a szegedi nyarat. Szeptember 4-én és 5-én a Szabad-On fesztiválon pöröghetsz még egy igazán nagyot.

A programokat a járványügyi szabályok betartásával összefüggésben szervezik majd meg, így maximum csak 500 fő fesztiválozhat közösen, emellett a rendezvényen csak és kizárólag 16 éven felüliek vehetnek majd részt.

“Az Iventer csapatával azért szerveztük meg a bulit, hogy Szeged ne maradjon nyárzáró fesztivál nélkül. Az esemény megfelel majd a járványügyi előírásoknak, egy 4000 négyzetméteres placcon fogunk elhelyezni standokat. Délután 17:00 órától már lesznek különböző programok” – árulta el a Szeged365.hu-nak Ivan Sehapovic szervező.

PROGRAM:

Szeptember 4-én 21:00 órától az Anna and the Barbies lép színpadra, őket követi majd a Cloud 9+ végezetül pedig a szegedi éjszakai élet egyik legmeghatározóbb alakja, JoerJunior pörget meg a lemezeket.

Szeptember 5-én a headliner a Margaret Island lesz, akiket az Anonym Night szőke hajú, kék szemű hercegnője, Stephanie követ majd.

Helyszín: Pulz utca 46. Részletekért katt a képre:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb