Kikapcs

Kétlábon vagy kétkeréken: sportoljunk a hétvégén a szegedi Gyermekklinikáért

Közös sportolásra buzdítja a tenni akaró szegedieket a Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman. Ha szívügyed a beteg gyerekek sorsa, szeretnél egy kicsivel Te is hozzájárulni mosolyuk ragyogásáért, mihamarabbi felépülésükért, úgy, hogy közben saját egészségedért is teszel, gyere el szeptember 5-én, szombaton 9 órakor a szegedi Partfürdőre, ahol sétálhatsz, futhatsz, vagy kerékpározhatsz a jó cél érdekében.

Aki szeretne részt venni a jótékonysági rendezvényen szombat reggel 9-től tud benevezni, vagy akár most is online, a https://adrenalinse.hu/hu/esemeny-nevezes/ címen. A nevezési díj befizetésére szintén lehetőséget biztosítanak a szervezők a helyszínen.

Fotó forrása: adrenalinse.hu

Ha a sétálást választod, 6 km-t kell megtenned, ha a futás a Te sportod, 6 és 12 km-en próbálhatod ki magad, kerékpárral pedig 26,5 km-t kell tekerned a jó ügy érdekében.

Az eseményt színes programok kísérik: lesz arcfestés, buborékfújás a legkisebbeknek, bohócdoktorok fognak segíteni lufit hajtogatni a gyerekek örömére, a jó hangulatot pedig DJ Sunny szolgáltatja .

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb