Mindenmás

Nappal kávézó, éjjel bár, mi az? Naná, hogy a Center Café & Bar!

Meglátogattuk Szeged legkékebb bárját, a Center Café & Bar-t, ami nappal tökéletes választás egy kis tanuláshoz vagy üzleti megbeszéléshez is, éjszaka viszont az egyik legjobb árlistával dolgozó bár a belváros szívében.

KÁVÉ VAGY SHAKE, ITT MINDENT MEGTALÁLTUNK!

A Center teraszán élvezhetjük az óriás napernyők árnyékát egy csésze kávé különlegesség kíséretében. Viszont, ha kipróbálnánk valami újat, mindenképp érdemes megkóstolni a karamell, vanília, mogyoró, kókusz, tiramisu ízesítésű Latték valamelyikét vagy az ellenállhatatlan csokis mochákat és forró csokoládékat is. Legalább ilyen jók a jéghideg shake-ek is, az örök verhetetlen banán mellett az Oreo és a karamell is világbajnok.

ALKONYATTÓL PIRKADATIG JÖN AZ ÁTALAKULÁS

Nem véletlenül lett az egyetemisták egyik törzshelye az elmúlt 5 év során a Center, itt sima ügy 400 forintnál olcsóbban sört inni a Belvárosban. Érdemes őket bekövetni Facebookon, mert az állandó Ötöstökös akció mellett – ahol 5×4 cl, választható italból mindössze 2500 forintba kerül – folyamatosan új ajánlatokkal is bombáznak. Most épp az Unicum hasít bitang jó áron, de az Ászok és a Dreher is aprópénzért folyik egészen szeptember 6-áig!

HA AKAROD, KÖZÖSSÉGI TÉR

Bár a vírushelyzet miatt óvatosan kell bánni a csoportos feladatmegoldással, de a Center tökéletes otthont ad a tanulni vágyó diákoknak, akik konnektorral és wifivel ellátott kisteremben ülhetnek össze egy kiadós közös okosodásra. És ha már az élet egy örökös körforgás, akkor is jó választás a Center Café & Bar, mert ha éjjel nagyon belecsaptál az őrületbe, a már említett csodashake-ek vagy kávék egyike garantáltan helyreráz majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb