Kikapcs

Szeged365 kikapcs: közös futás a Ligetben, Docpiano koncert a Hágiban, buli a Dokkon

Megérkezett a hétvége, a kánikulának ugyan vége, lassan kezdetét veszi az ősz, a Napfény Városában azonban továbbra sem áll meg az élet, sőt. Nem csak klassz filmek, hanem kultúrában és kikapcsolódásban gazdag napok elé nézünk Szegeden.

FUSS EGYÜTT A SZEGEDIEKKEL

Fuss együtt a szegediekkel. A Spartan Training Group csapata minden mozogni vágyót szeretettel vár este 18:00-re a Ligetbe. Részletekért katt a képre:

ÉLVEZD A DOCPIANO BAND KONCERTJÉT A HÁGIBAN

Szeptember harmadikán, azaz ma este 19:00 órától ismét Kovács András és Juhász Máté népszerűsitik majd az általuk teremtett Kult®emake műfajt a szegedi Hági Udvarban. A jó hangulat, a hűsítő italok és a pezsgés garantált. Ne maradj le!

HÓDÍTSD MEG A TISZA DOKKOT

Ismét meghódítja az éjszakát a Tisza Dokk. 23:00 órától Steve Judge és Daniel Nike pörgeti majd a lemezeket.

HA KÖNNYED KIKAPCSOLÓDÁSRA VÁGYSZ, VÁLASZD A SZEGEDI MOZIKAT

BELVÁROSI MOZI

Csőke József terem

17:45 Made in Italy

Balázs Béla terem

20:30 Ema

Zsigmond Vilmos terem

17:00, 20:00 Tenet

CINEMA CITY

  • 17:30, 18:15, 19:00, 19:45, 20:30 Tenet
  • 20:00 Amíg a lagzi el nem választ
  • 18:30, 20:00 Az új mutánsok
  • 17:00, 17:50, 18:00, 19:15, 20:15 Miután összecsaptunk
  • 17:15 Pesti balhé

A HÉTVÉGÉN ÚTJÁRA INDUL A VÍZI SZÍNHÁZ

Holnap este a Szegedi Pinceszínház sok, szuper programmal útjára indítja az első Szegedi Vízi Színházat. A teátrum immár 18. alkalommal szervezi meg a  Szegedi Várjátékok ifjúsági programsorozatát, amelynek az idei évben rendhagyó módon, helyszínt, időpontot és nevet is módosítva a Tisza-part ad majd otthont szeptember 4. és 13-a között. Légy résen, hamarosan hozzuk a legfontosabb tudnivalókat is!

KEZDETÉT VESZI AZ ŐSZI KULTURÁLIS FESZTIVÁL

A hétvégén kezdetét veszi a XVI. Szegedi Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál, ahol komoly és könnyűzenekari koncertek és kiállítás várja október végéig az érdeklődőket. Részletek:

RAJTOL A SZABAD-ON: JÖN AZ ANNA AND THE BARBIES, A MARGARET ISLAND ÉS A CLOUD 9 +

Ezúttal az Anna and The Barbies, a Cloud 9+ és a Margaret Island búcsúztatja a szegedi nyarat. Szeptember 4-én és 5-én a Szabad-On fesztiválon pöröghetsz még egy igazán nagyot.

A programokat a járványügyi szabályok betartásával összefüggésben szervezik majd meg, így maximum csak 500 fő fesztiválozhat közösen, emellett a rendezvényen csak és kizárólag 16 éven felüliek vehetnek majd részt.

PROGRAM:

Szeptember 4-én 21:00 órától az Anna and the Barbies lép színpadra, őket követi majd a Cloud 9+ végezetül pedig a szegedi éjszakai élet egyik legmeghatározóbb alakja, JoerJunior pörget meg a lemezeket. Szeptember 5-én a headliner a Margaret Island lesz, akiket az Anonym Night szőke hajú, kék szemű hercegnője, Stephanie követ majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb