Sport

Simán győzött a Mol-Pick Szeged a Budakalász ellen

34-22-re nyerte második bajnoki meccsét a Mol-Pick Szeged a Budakalász ellen a K&H férfi kézilabda ligában, mindezt itthon, az újszegedi Városi Sportcsarnokban, zárt kapuk mögött. Bodó Ricsi bombázó üzemmódba kapcsolt, 9 gólt lőtt a találkozón.

MOL-PICK SZEGED–Budakalász 34–22 (19–7)
Férfi kézilabda, NB I., 1. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Horváth Z., Simó.
MOL-PICK SZEGED: Mikler – Radivojevics 4/1, Kaspárek 3, Bombac, Bánhidi 2, Bodó 9, Källman 3. Csere: Alilovic (kapus), Henigman 1, Canellas, Gaber Mackovsek 4, Zsitnyikov 4, Kecskés 3/2, Rosta 1, Bajus. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Budakalász: Váczi D. – Varjú 2, Prokop 2, Dávid, Rotim 3, Holpert 3, Koncz 5/1. Csere: Boros 1 (kapus), Radnic 1, Perisics 3/1, Ceranic, Fórizs, Tyiskov 1, Simányi, Kiss B. 1. Vezetőedző: Csoknyai István.
Hétméteres: 5/3, ill. 3/2.
Kiállítás: 10, ill. 8 perc.

Az első félidőben lehengerlő játékot mutatott a Mol-Pick Szeged, Bogdan Radivojevics és Bodó Richárd nagy tempóban szerezte a gólokat, az első 30 perc végén 19-7 – et mutatott a kijelző a Kékek javára. A második játékrészben már többet hibáztunk, ennek ellenére megmaradt a 12 gólos előny. A legnagyobbat a nemrég díszpolgárrá avatott Bodó Ricsi karistolta, aki 9 gólt szerzett a meccsen,

Juan Carlos Pastor: “Az első félidőben sok jó dolgunk volt, ekkor kiválóan teljesítettünk, ezzel elégedett voltam. A másodikban próbáltuk a hét-hat elleni játékot, ami a jövőben fontos lehet, itt már többet hibáztunk. Mindig csak a következő meccsre koncentrálunk, a Csurgó ellen keményen fel kell készülnünk, mert a Somogy megyei csapat kiváló játékerőt képvisel.”

A Kékek legközelebb szeptember 9-én (szerda) 18:00-kor a Csurgói KK otthonában lépnek pályára. A meccset a csapat YouTube-csatornáján élőben adják.

Forrás: Pickhandball.hu

Fotók: Sólya Eliza

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb