Mindenmás

Összehangolt akcióban fogták el a mindszenti striciket

Emberkereskedelem, kényszermunka, kitartottság, de akár kerítés is lehet a rovásán annak a két mindszenti férfinek és egy szintén mindszenti nőnek, akit összehangolt akcióban fogtak el a terrorelhárítók.

A megalapozott gyanú szerint a 26 éves Ilona és a 20 éves János fiatal lányokat dolgoztatott Csongrád-Csanád, Győr-Moson-Sopron, illetve Komárom-Esztergom megyében. A prostitúcióval megkeresett jövedelmet a feltételezett elkövetők részben vagy teljes egészében elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket. Az egyik nőt ráadásul hónapokon keresztül fogva tartották mindszenti lakásukban.

A királyság azonban csak péntekig tartott, amikor is a rendőrök több helyszínen egyszerre fogták el a gyanúsítottakat, akiknek otthonaiban kutatásokat tartottak. Ezek alkalmával a bűncselekmények elkövetéséhez kapcsolódó feljegyzéseket, bérleti szerződéseket, műszaki cikkeket, készpénzt, illetve személygépkocsikat foglaltak le a nyomozók.  

A rendőrök a három elfogott személyt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb