KikapcsSzegedi Arcok

Garden Szüreti Napok: sztárfellépőkkel és kiváló borokkal dübörgött végig az elmúlt hétvége Szegeden

Bor, mámor, Szeged – csak azért is. Annak dacára, hogy a koronavírus tönkretette a májusi Szegedi Borfesztivált, majd a szeptemberi Borteret, ha kicsiben is, de 5 napon át ismét Szeged lehetett a Dél-Alföld borfővárosa: klassz hangulatban pörgött végig a Garden Szüreti Napok.

Remek hangulat övezte a Partfürdőt és környékét az elmúlt négy napban. Szeptember 9-e és 13-a között rendezték meg ugyanis az első Garden Szüreti Napokat, ahol Kasza Tibi, Janicsák Veca, Rácz Gergő, Oláh Gergő és még Caramel is színpadra lépett.

A hajnalig tartó mulatozás biztonságos körülmények között zajlott, a szervezők ugyanis rendkívül ügyeltek arra, hogy a koronavírus-járvány idejére bevezetett intézkedésnek minden téren megfeleljenek. Az 500 fős korlátozás tehát itt is érvényben volt, emellett az eseményen minden résztvevő a belépés előtt hőmérsen esett át, ezt követően pedig saját, üveg poharat kellett, hogy vásároljon a borkóstoláshoz és a fogyasztáshoz annak érdekében, hogy a megfertőződésre kevesebb esély legyen illetve, hogy maga az esemény is minél kevesebb műanyag hulladékot termeljen ki.

Jakab Guszti, a Garden Szüreti Napok főszervezője lapunknak úgy fogalmazott: a négy napos esemény összességében nagyon jól sikerült, nagyon sok szegedit vonzott és minden előírásnak megfelelt. Ennek ellenére persze akadt, aki negatív véleményt fogalmazott meg, és úgy vélte, a pandémia idején nem feltétlenül kellene ilyen és ehhez hasonló rendezvényeket szervezni. A Garden Stég tulajdonosa azonban kijelentette: ő továbbra is azon dolgozik, hogy minél több színvonalas és szerethető esemény kerüljön ki a kezei alól is a jövőben.

Fotó: Garden Stég hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb