Gasztro

Kényelmesebbé válhat a vásárlás a szegedi Húsfutárral

Még bőven lehet sütögetni a kertben, és mindenki tudja, mennyi előkészületet igényel, hogy megfelelő mennyiséget szerezzünk be a legjobb minőségű húsokból, amit aztán egy későn visszajelző vendég miatt lehet is újratervezni. A szegedi Húsfutárral viszont ez a probléma már régi rossz emlék lesz csupán.

Íme egy szegedi vállalkozás, amely bizonyítja, hogy az Amerikai Álom létezik, legalábbis a Dél-Alföldön is lehetséges kitartással, szorgalommal és alázattal nagy sikereket elérni. Jó példa erre a Mars téri Coopter Húsbolt, amit a közel 30 éves szakmai múlttal rendelkező Hustiák Zsolt alapított, és kitartó munkával valóságos márkává vált azok körében, akik minőségi és friss húst keresnek a piacon.

“Engem valahogy mindig hajtott a vágy, hogy megvessem a saját lábam, újra és újra több akartam lenni, és mindig voltak céljaim” – árulta el a Szeged365.hu-nak Hustiák Zsolt, a Coopter Húsbolt tulajdonosa.

KÜZDENI KELLETT A SIKERÉRT

Minden nap fenséges karajok, ízletes tarják, illatos szalámik és lenyűgöző sonkák sorakoznak a húsbolt pultján. A sikert nem a véletlen, hanem a kitartás és a szorgalom mellett a megbízhatóság hozta meg. A Coopter Vásárlói minőségi termékeket kaphatnak korrekt, elérhető áron, amit már az elmúlt években megszokhattak.

„Fontos, hogy a vevők minden esetben elégedetten távozzanak, valamint keressenek bennünket ezután is – fejtette ki üzletpolitikája kulcsát a tulajdonos.

NINCS TITOK: MINDEN A MINŐSÉGEN MÚLIK
A húsbolt fejlődésének kulcsa összefoglalható egy szóban: minőség. A két évtizede kiszámítható, magas színvonal hamar a vásárlók kedvencévé tette az üzlethelyiséget, és sokan azt is megszokták már, hogy konyhakész alapanyagot is kapnak, ha éppen erre van szükségük: a húsboltban díjmentesen kockáznak, csíkoznak, szeletelnek és darálnak is!

A Coopter Húsbolt nemrég megnyitotta saját húsüzemét is, így mára már közel 300 termékkel látják el a szegedi konyhákat. A kínálat alapját sertés, malac, marha, borjú, bárány és birka hús adja, amit füstölt és töltelékes áruk nagy választéka egészít ki. Saját szalámit is árulnak, de a saját termékekből hozzávetőlegesen 30-félét már a saját receptúra alapján a Pick Tanüzemmel együttműködésben készítenek.

MÁR ÜZEMEL A HÚSFUTÁR IS

A kijárási korlátozások új kihívást jelentettek a hússzakmában is, de a lehető legjobb megoldást dolgozta ki a Coopter Trade: elindították az online Húsfutár szolgáltatást, amellyel azóta is sorban állás nélkül, pillanatok alatt a teljes kínálatból házhoz is szállítanak, vagy ha egy hamisítatlan grillezésre vágyunk, a házi csevaphoz is megrendelhetjük a darált sertés, marha és birkahúst is. Ráadásul a futár csomagolási és kiszállítási költség nélkül hozza el a sütnivalót.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb