- Hirdetés -
17.4 C
Szeged
2020, szeptember 18., péntek

- Hirdetés -
Kezdőlap Sport Kis Máté: a ringben végre otthon éreztem magam

Kis Máté: a ringben végre otthon éreztem magam

Hosszú kihagyás után pénteken ismét tétmeccsen szállt ringbe a Szeged Sportolója 2020 díjas Kis Máté, aki kubai származású ellenfelét egy magabiztos TKO-val győzte le. A kiváló sportember a közel egy év utáni meccshangulatról és a mérkőzésen szerzett tapasztalatokról is beszélt a Szeged365.hu-nak.

Nem könnyítette meg a felkészülést a koronavírus a szegedi bokszolók számára, de így is lehetett sejteni, jó formában érkezett Kis Máté a New School Promotion szeptember 11-ei bemutatkozó gálájára. “Nagyon vártam már, hogy újra bokszolhassak, ledobtam a ringrozsdát, és nagyon jól éreztem magam a gálán. Az első másodperctől éreztem, hogy újra itthon vagyok, és szerencsére mindent végre tudtam hajtani, amit előzetesen megbeszéltünk” – mondta el a Szeged365.hu-nak Kis Máté.

Best of 1. NSP Gala – 2020. szeptember 11.

🎉Gratulálunk minden Profi Ökölvívónak, aki szorítóba lépett az első NSP Gálán! 🙂 A vendégeknek, TV nézőknek pedig köszönjük a szurkolást, örülünk, hogy ilyen sokan velünk tartottatok. 👏🎥Összefoglaló videó⬇️⬇️⬇️

Közzétette: New School Promotion – 2020. szeptember 13., vasárnap

Eredetileg 6 menetesre tervezték Kis Máté és Ericles Torres Marin összecsapását, amit a szegedi sportoló végig dominált, egyszer padlóra is küldte ellenfelét, majd a 4. menetben TKO-val küldte haza ellenfelét.

“Szerencsére megúsztam komolyabb sérülések nélkül a bunyót, ma már nem fáj semmim, és várom a lehetőséget, hogy újra bizonyítsak. Bízom benne, hogy a közeljövőben egy olyan lépcsőfok is eljön a karrieremben, ami igazán nagy lépésnek számít majd” – összegezte gondolatait Kis Máté.

Fotók: New School Promotion

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb

- Hirdetés -
- Hirdetés -