Kikapcs

Idén elmarad az ország legnagyobb tuning találkozója

Nem tartják meg a 2020-as AMTS-t, a Nemzetközi Automobil és Tuning Show-t 2021-re halasztják. A több szegedi kiállítót is vonzó rendezvény elhalasztásáról nem a koronavírus tehet, hanem a Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ felújítása miatti állapotokat látva döntöttek a szervezők úgy, hogy jövőre hozzák tető alá a rendezvényt.

Az eredeti elképzelések szerint márciusban szervezték volna meg a találkozót, azonban akkor a kijárási korlátozások miatt őszre halasztották, most pedig a felújítás szólt közbe.

“Tudjuk, hogy nagyon vártátok az eseményt, ahogyan mi is. Szervezőként végtelenül csalódottak vagyunk, hiszen több mint egy tizenkét havi szervező és előkészítő munkánk, rengeteg energiánk és kreativitásunk áll benne. Azonban függetlenül attól, hogy mennyire nehéz helyzetbe kerülünk ezáltal, mindent mérlegelve azt a kényszerű döntést kellett meghoznunk, hogy a 15. AMTS-t a jövő évre halasztjuk” – írták a szervezők közleményükben.

Jó hír viszont, hogy minden eddig megvásárolt jegy érvényes marad a jövő évi kiállításra, és a korábban beharangozott nagyszabású nyereményjátékot is megtartják decemberben a jegyet vásárlók között, ahol egy Porsche Boxster S talál majd gazdára.

Fotók: AMTS facebook

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb