Sport

Régi fotókkal, cikkekkel és relikviákkal díszítené az új Arénát a Mol-Pick Szeged

Neked is vannak régi fotóid, cikk hasábjaid, vagy olyan relikviáid, amelyeket örömmel látnál viszont az újonnan épülő Kézilabdacsarnok fali között? Akkor ne hezitálj, küld el azok a [email protected] email címre és jó eséllyel a te emléktárgyaiddal díszítik majd ki az objektumot, amely átadására vélhetően 2021 őszén kerül majd sor Szegeden.

“Régi nagy álmunk válik valóra 2021 őszén. Új helyre költözünk. Javában zajlik az új, szegedi Aréna építkezése, daruk sokasodnak a területen, napról napra változik minden, épül leendő otthonunk. Mi is számoljuk vissza a napokat, izgalommal készülődünk, tervezünk. Mindenképpen szeretnénk olyan otthont teremteni, amely megjeleníti a közel 60 éves történelmünket. Éppen ezért arra kérjük a #handballfamily-t, ha régi fotókkal, elrakott cikkekkel rendelkeztek, azt küldjétek el nekünk a [email protected] email címre. Biztos, hogy van nálad olyan egyedi felvétel meccsről, játékosról, edzőről, amely nekünk nincs meg” – tette közzé Süli Róbert, a Mol-Pick Szeged Kézlabdacsapatának sajtóreferense.

Fotó: skyscrapercity.com

Mezeket, melegítőket, pólókat, labdákat, sálakat, réges régi bérleteket, előrés, volános, pickes emlékeket várnak, amelyek a #kékek arénájának díszei lehetnek. Az adományok fejében nem marad el a jutalom sem, a felajánlók neve ott lesz a relikvia, a fotó, vagy éppen cikk mellett, illetve a különlegességet ajándékozókat külön meg is jutalmazzák majd.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb