Kikapcs

Adománygyűjtő bográcsozást szerveznek a Szájmaszk Készítő Angyaloknak

Adománygyűjtő bográcsozást szerveznek az eddig több, mint 130.000 maszkot legyártó Szájmaszk Készítő Angyalok megsegítésére. A szegedi Brillmann Zsolt által koordinált, országosan közel 600 varrónőt tömörítő jótékonysági munkaközösség komoly anyagi gondokkal küzd, ha nem érkezik segítség, az is lehet, hogy október-november környékén le kell húzniuk a rolót.

NEM TÚL RÓZSÁS A HELYZET

A szájmaszk készítő angyalok közössége a nevüket viselő Facebook csoport köré szerveződik, melyet a szegedi Brillmann Zsolt hozott létre, sőt, ő koordinálja országosan azt a 4-600 varrónőt, akik fáradhatatlanul folyamatosan azért dolgoznak, hogy az általuk készített maszkok a legjobb helyre kerüljenek. Az eddig 130.000 maszkot ingyenesen legyártó angyalkák hiába lelkesek, most komoly bajban vannak, és nagy segítségre lenne szükségük. Ahogy Zsolt fogalmazott, az erejük végén járnak, kifogytak mindenből, nincs se anyag, se maszk, se anyagi keret arra, hogy sokáig tovább folytathassák a munkát.

Ahogy legutóbbi interjúnkban elmondták, sajnos, ha nem változik gyorsan valami a pozitív irányba, az angyalkák nem tudják tovább folytatni küldetésüket:

BOGRÁCSOZÁSSAL SEGÍTENEK

A csapat megsegítésére szombaton 13:00-tól egy jótékonysági bográcsozást szerveznek a szegedi Betyárok Tanyáján (a Felső-Tisza parton). Egy adag étel ára 1200 Ft, a bevétel 100%-a az angyaloknak megy.

Bővebb információt az eseményről IDE KATTINTVA találsz.

Fotók: Betyárok Tanyája, FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb