Gasztro

Ne várj karácsonyig: jövő héttől már verhetetlen áron kínálja a halászlét a Szálka!

Sajnos idén rendhagyó módon zajlott a Tiszai Halfesztivál, de nem kell decemberig várni arra, hogy kedvenc halászlénk elé üljünk: a Szálka Loft Dining Halászcsárda szeptember 21-től minden hétköznap bitang jó áron főzi a hamisítatlan szegedi pontyhalászlét.

Szeged legújabb halászcsárdája, a Szálka a Belvárosi híd újszegedi lábánál, közvetlenül a Tisza-parton kapott helyet, így az asztalok mellől csodálatos kilátás nyílik innen a folyóra és a városközpontra is. A loft stílusban kialakított étterem szellős, tágas terei a szabadság élményét kölcsönzik a vendégeknek, az étlap pedig egyszerre vegyíti az új hullámos gasztronómiára épülő fogásokat és a tradicionális, szegedi kedvenceket is.

A HALÁSZLÉ ÁRÁBAN MOST VERHETETLENEK LESZNEK

A Szálka igazi új generációs, Tisza-parti halászcsárdaként nem teheti meg, hogy ne főzzön autentikus szegedi halászlét. Természetesen nem is merülhet fel ilyen, egész pontosan ötféle verziót készítenek a paprikás ételből. Megkerülhetetlen a pontyból, a szürke és afrikai harcsából készült finomság, de a legnépszerűbb még mindig a vegyes halhúsból készült fogás, és egészen új távlatokat nyit meg a belsőségekből összeállított hallé is.

És hogy ne csak ízekben, hanem árban is verhetetlen legyen a kínálat, most egy nagyon jó ötlettel álltak elő: szeptember 21-től, hétköznaponként, munka után, azaz 16 órától zárásig mindössze 1490 forintos áron kóstolhatunk egy teljes adag, hamisítatlan szegedi pontyhalászlét a Szálkában. De nemcsak a tradicionális fogás miatt lesz érdemes egy délutánra betérni a halászcsárdába.

ÉLŐZENÉVEL MÁR HÉTKÖZNAP IS

A másik nagy újítás a jövő héten az lesz, hogy már nemcsak hétvégén hanem csütörtökön és pénteken is élőzenével kísérik a vacsorákat. A Szálka Facebook oldalára folyamatosan kerülnek fel a soron következő programok, és már az is biztos, hogy szeptember 24-én csütörtökön 17 órától 21 óráig  autentikus cigányzene szól majd, míg egy nappal később, pénteken 8 órától 22 óráig a Discontrol zenekar csap majd a húrok közé.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb