Kikapcs

Ha te vagy a legpéldamutatóbb sofőr az utakon, akár egy személyautót is nyerhetsz – tudj meg többet a rendőrség közlekedésbiztonsági vetélkedőjéről

Ha te vagy a legprecízebb sofőr az utakon, ha véredben van a vezetés, és álmodból felkeltve is ismersz minden közlekedési szabályt, hozd el az egész családot, és vegyetek részt a rendőrség baleset-megelőzési szervezetének, Közlekedik a család című vetélkedősorozatán! Érdemes próbára tenni családodat, és nem mellesleg tudásodat, hiszen a legjobb hazavihet egy Škoda Scala személygépkocsit!

Kilenc évvel ezelőtt rendezték meg először a Közlekedik a család vetélkedősorozatot, amelyet a rendőrség baleset-megelőzési szervezete, az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsága rendez meg, olyan támogatók segítségével, mint az Autós Nagykoalíció és a Škoda Magyarország. A rendezvény évről évre egyre népszerűbb, tavaly 684 család vett részt a megyei selejtezőkön, majd az országos döntőn a legjobb húsz család mérettette meg magát az értékes nyereményekért, köztük az első helyezettnek járó személyautóért.

Fotó: kozlekedikacsalad.hu

Idén a területi fordulókat 2020. szeptember 19-e és október 4-e között tartják. Az érdeklődők jelentkezhetnek elektronikus úton ide kattintva vagy személyesen a vetélkedők napján, a területi versenyek helyszínein. A nevezésre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező családnak lehetősége van, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6 és 17 év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb