- Hirdetés -
- Hirdetés -
13 C
Szeged
2020, október 27., kedd

- Hirdetés -
- Hirdetés -
Kezdőlap Mindenmás Tudod, milyen egy igazi ajánlatbomba? Az Autotherm megmutatja neked!

Tudod, milyen egy igazi ajánlatbomba? Az Autotherm megmutatja neked!

Bár ránézésre minden hűtőkocsi ugyanolyan, valójában nincs két egyforma kivitelű szállítójármű: nem mindegy, hogy miből áll a rakomány, mert más és más hőmérsékletet kíván meg a zöldségáru, mint a hús- vagy halszállítmány. A hűtőkocsik átalakításával foglalkozó szegedi Autotherm nemcsak egyedi kivitelezést végez, hanem atombiztos garanciákat is kínálnak az ügyfeleknek.

Nemcsak a szállított áru által megkövetelt hőmérséklet határozza meg egy-egy hűtőkocsi kialakítását, hanem a padló és a burkolat vastagsága is igazodik a funkcióhoz. Ahány vállalkozás keresi meg az Autotherm szakembereit, legalább annyiféle igénynek kell megfelelniük, de közel több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött eddig remekül állták a sarat.

“Sok ügyfelünk alumínium padlót kér a szállítójárműbe, mások kétkomponensű műgyantapadlót rendelnek, de létezik műszálerősítésű poliészter is, ami akkor könnyíti meg az sofőr életét, ha olyan a szállítmány, ami könnyen szennyezi a burkolatot. Az anyag mellett természetesen az is nagy segítség, hogy tudunk emelt küszöböt vagy akár lefolyót is tenni az autóba” – mondta el a Szeged365.hu-nak Vastag Péter, az Autotherm tulajdonosa.

Az elmúlt időszakban nagyon népszerű volt az a megoldás, amiben igazán profi az Autotherm: a hűtőberendezés kültéri egységét a vezetőfülke tetejével egy szintbe süllyesztik, így aerodinamikailag sem romlik a jármű teljesítménye, és a magasságkorlátozásokat sem befolyásolja a kivitelezés.

FADOBOZBAN, RENGETEG AJÁNDÉKKAL ÉS POPCORNNAL ÉRKEZIK AZ AJÁNLATBOMBA

Kapcsolattartásból igazi fekete öves az Autotherm: akár telefonon, akár a cég weboldalán keresztül kérünk árajánlatot, másnap már a futár egy gyönyörű fadobozban hozza is a kért dokumentációt, sok-sok ajándéktárggyal és a különböző burkolóelemek és padlótípusok anyagmintáival együtt. Ez főleg akkor hasznos, ha az ügyfél több száz kilométerről rendelné meg a gépjármű átalakítását, és csak a felhasznált alapanyagok megismerése miatt nem kell Szegedig utaznia, hanem a saját telephelyén is kézbe foghatja a felhasznált anyagokat. Szerkesztőségünk is tesztelte az ajánlatkérést, bennünket egy adag pattogatott kukoricával lepett meg az Autotherm csapata.

HÁRMAS GARANCIARENDSZER VÉDI AZ ÜGYFELEKET: AKÁR HALÁSZLÉRE IS MEGHÍVNAK

Három védőháló biztosítja a teljes ügyfél-elégedettséget a hűtőjármű kialakítása után. Magyarországon egyedülálló módon hároméves raktérszigetelési garanciát vállal az Autotherm, mert a paneleket maguk állítják össze, így a saját munkájuk után kell szavatolniuk.

Hasonlóan merész a pénzvisszafizetési garancia: ha az átalakítás után a gépjármű nem teljesíti az elvárt hőmérsékletet, akkor 30 napig teljes visszavásárlási igénnyel élhet az ügyfél, de a legötletesebb mégis az “Azt kapja, amit lát” garancia. Ha az ügyfél kételkedik abban, hogy az elképzelései szerint tudják átalakítani a jármű rakterét, akkor kifizetik neki az útiköltségét, és mert rabolták az idejét, meghívják egy finom szegedi halászlére is!

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -