Mindenmás

Tudod, milyen egy igazi ajánlatbomba? Az Autotherm megmutatja neked!

Bár ránézésre minden hűtőkocsi ugyanolyan, valójában nincs két egyforma kivitelű szállítójármű: nem mindegy, hogy miből áll a rakomány, mert más és más hőmérsékletet kíván meg a zöldségáru, mint a hús- vagy halszállítmány. A hűtőkocsik átalakításával foglalkozó szegedi Autotherm nemcsak egyedi kivitelezést végez, hanem atombiztos garanciákat is kínálnak az ügyfeleknek.

Nemcsak a szállított áru által megkövetelt hőmérséklet határozza meg egy-egy hűtőkocsi kialakítását, hanem a padló és a burkolat vastagsága is igazodik a funkcióhoz. Ahány vállalkozás keresi meg az Autotherm szakembereit, legalább annyiféle igénynek kell megfelelniük, de közel több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött eddig remekül állták a sarat.

“Sok ügyfelünk alumínium padlót kér a szállítójárműbe, mások kétkomponensű műgyantapadlót rendelnek, de létezik műszálerősítésű poliészter is, ami akkor könnyíti meg az sofőr életét, ha olyan a szállítmány, ami könnyen szennyezi a burkolatot. Az anyag mellett természetesen az is nagy segítség, hogy tudunk emelt küszöböt vagy akár lefolyót is tenni az autóba” – mondta el a Szeged365.hu-nak Vastag Péter, az Autotherm tulajdonosa.

Az elmúlt időszakban nagyon népszerű volt az a megoldás, amiben igazán profi az Autotherm: a hűtőberendezés kültéri egységét a vezetőfülke tetejével egy szintbe süllyesztik, így aerodinamikailag sem romlik a jármű teljesítménye, és a magasságkorlátozásokat sem befolyásolja a kivitelezés.

FADOBOZBAN, RENGETEG AJÁNDÉKKAL ÉS POPCORNNAL ÉRKEZIK AZ AJÁNLATBOMBA

Kapcsolattartásból igazi fekete öves az Autotherm: akár telefonon, akár a cég weboldalán keresztül kérünk árajánlatot, másnap már a futár egy gyönyörű fadobozban hozza is a kért dokumentációt, sok-sok ajándéktárggyal és a különböző burkolóelemek és padlótípusok anyagmintáival együtt. Ez főleg akkor hasznos, ha az ügyfél több száz kilométerről rendelné meg a gépjármű átalakítását, és csak a felhasznált alapanyagok megismerése miatt nem kell Szegedig utaznia, hanem a saját telephelyén is kézbe foghatja a felhasznált anyagokat. Szerkesztőségünk is tesztelte az ajánlatkérést, bennünket egy adag pattogatott kukoricával lepett meg az Autotherm csapata.

HÁRMAS GARANCIARENDSZER VÉDI AZ ÜGYFELEKET: AKÁR HALÁSZLÉRE IS MEGHÍVNAK

Három védőháló biztosítja a teljes ügyfél-elégedettséget a hűtőjármű kialakítása után. Magyarországon egyedülálló módon hároméves raktérszigetelési garanciát vállal az Autotherm, mert a paneleket maguk állítják össze, így a saját munkájuk után kell szavatolniuk.

Hasonlóan merész a pénzvisszafizetési garancia: ha az átalakítás után a gépjármű nem teljesíti az elvárt hőmérsékletet, akkor 30 napig teljes visszavásárlási igénnyel élhet az ügyfél, de a legötletesebb mégis az “Azt kapja, amit lát” garancia. Ha az ügyfél kételkedik abban, hogy az elképzelései szerint tudják átalakítani a jármű rakterét, akkor kifizetik neki az útiköltségét, és mert rabolták az idejét, meghívják egy finom szegedi halászlére is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb