Sport

Már hat kézilabdázó koronavírusos a Pick Szeged csapatában

Hat játékosnak lett pozitív a koronavírus tesztje a Pick Szegednél, miután tegnap elvégezték a már karanténban lévő játékosok és stábtagok második koronavírus tesztjét. Az érintett hat játékos továbbra is karanténban marad, a többiek azonban elhagyhatták azt, így a csapat edzései újraindulhatnak.

A Klub a tegnapi nap elvégezte a hatósági karanténban lévő játékosok, stábtagok, valamint munkatársak második tesztjét.

A tesztek eredménye alapján jelenleg hat játékos rendelkezik pozitív koronavírus teszttel. Azon játékosok, stábtagok, valamint munkatársak, akiknek mindkét tesztje negatív eredményt hozott, a mai napon elhagyhatták a hatósági karantént. A pozitív teszttel rendelkezők a hatósági protokollnak megfelelően továbbra is karanténban tartózkodnak. Az edzések így szigorú egészségügyi intézkedések mellett a mai nappal újraindulhatnak.

A 2020. szeptember 19-ére kiírt, Cegléd elleni mérkőzést a Magyar Kézilabda Szövetség elhalasztotta. Ennek, valamint az eredetileg 2020. szeptember 17-ére kiírt MOL-Pick Szeged – PSG Handball elleni mérkőzés új időpontjáról a Magyar Kézilabda Szövetség, valamint az EHF a későbbiekben dönt.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb