Mindenmás

Szeptember 22-én újra BikeSafe Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai szeptemberben is várják a kerékpárosok jelentkezését az ingyenes regisztrációra. A kerékpár-regisztráció szeptember 22-én 14 és 18 óra között lesz.

A szakemberek a Párizsi körút 16-22. szám alatt várják a programba jelentkezőket. A „BikeSafe” célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A nyilvántartásba vétel alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.

Fotó: bikesafe.hu

A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét. Ehhez mindenki hozza magával a következőket:

– kerékpárját

– személyazonosító igazolványát

– kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés)

A regisztráció alkalmával kötelező sorban álláskor az egymástól való 1,5-2 méter távolságot tartani, valamint védőmaszkot viselni a várakozás és a regisztráció teljes időtartama alatt!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb