Sport

Vasárnap háború: Szeged-Csanád Grosics Akadémia vs DEAC a Szent Gellért Fórumban!

A DEAC ellen lép pályára vasárnap a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában, 17 órakor a szegedi Szent Gellért Fórumban. Az összecsapás előtt egy sajtótájékoztató keretein belül szólalt meg a vezetőedző és a játékosok.

https://www.facebook.com/szegedifutball/videos/700635403996979

Két győzelem, két elmaradt mérkőzés. Ez a mérlege az elmúlt heteknek. Ma, a PCR tesztek után tartott sajtótájékoztatón erről is szó volt. Ahogy Dobos Barna vezetőedző fogalmazott, nem tudnak hosszú távra tervezni, egyik napról a másikra változhat a helyzet. Jó példa erre a Veszprém elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésünk, ahová már elutaztunk és a meccs helyett edzést kellett vezetnem. Hazai pályán győzni szeretnénk a DEAC ellen. Vannak hátráltató tényezők is, elsősorban a sérülések. Több sérültünk is van. Remélem, hogy minél hamarabb felépülnek és csatlakozhatnak!” – magyarázta a szegediek első embere.

„Mivel nem rég csatlakoztam a klubhoz, számomra az elmaradt találkozók egy olyan lehetőséget is rejtettek, hogy így még jobban fel tudtam venni a ritmust a csapat többi tagjával, még inkább magamévá tudtam tenni a taktikai elképzeléseket” – fejtette ki Szilvási Péter, aki korábban Debrecenben is játszott. Oláh Gergő (nem az énekes, hanem az egyik játékos) szintén a cívis városhoz kötődik, ott diplomázott. “Sok ismerősöm van a következő ellenfelünknél, például tanáraim közül is dolgoznak többen a klubnál. Játékosok között is vannak olyanok, akik a DVSC-ben csapattársaim voltak és szép sikereket értek el. Nem becsüljük alá egyik ellenfelünket sem, így a DEAC-ot sem, egy feltörekvő klub” – nyilatkozta a pénteki sajtótájékoztatón.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia – DEAC Merkantil Bank Liga 10. fordulójának mérkőzése vasárnap, 17 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban. Hajrá Szeged!

Forrás: Lévai Ferenc, Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb