Kikapcs

Október 16-án újra összecsap a Monster Downtown Crew és az ország egyik legismertebb séfje, Bernáth József

Október 16-án egy igazi gasztro ünnepnek ad ottont szegedi Monster Dowtown. A Vaszy Viktor téren csap össze a Konyhafőnök egykori és a Love Bistro jelenlegi házigazdája, Bernáth József. A népszerű séf ismét összeméri tudását a város egyik legközkedveltebb éttermének csapatával. A Séfháború 6.0 igazi győztesei azonban az ínyenc fogásokat kedvelő szegediek lesznek, akik mindkét csapat teljes ételsorát végig kóstolhatják, sőt szavazataikkal ők maguk döntik majd el, hogy mely menüsor nyerte el a tetszésüket.

Az immár hatodik alkalommal megrendezett esemény két hét múlva pénteken 18:30-kor startol a Belváros szívében, mi pedig már el is kaptuk az ország egyik legismertebb séfjét egy rövid kis interjúra.

Hogyan készülsz az október 16-án megrendezésre kerülő, szegedi Séfháborúra, révén, hogy nem először veszel már részt rajta?

Bár a rendezvény neve Séfháború, én nem harcként tekintek a közelgő estére. A legutóbbi is nagyon jó hangulatban telt, szerintem ez a főzés is erről fog szólni. És finom ételekről!

Milyen élmények, emlékek kötnek Szegedhez, mi az, ami miatt szeretsz ide járni? 

Főiskolás éveimet Szegeden töltöttem- a mai napig örömmel gondolok vissza arra az időre. Az akkor megismert diáktársaim közül sokan élnek még mindig Szegeden, így őket is meglátogatom ilyenkor, és jókat nosztalgiázunk.

Mit jelent számodra a főzni és enni? 

Az a jó a főzésben, hogy ha jól sikerül az elkészült étel, akkor azzal örömet lehet okozni. A Séfháborús főzésben pedig egymástól is el tudunk lesni néhány trükköt, fortélyt. Aki pedig szeret enni, az valószínűleg az élni is szeret.

És végezetül mivel foglalkozol jelenleg?

November elején jelenik meg a következő könyvem- már most tervezzük szervezzük az országos bemutatókat. Egy-két fogást meg is mutatok belőle a vacsora során.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb