Mindenmás

Egy kabát, egy takaró = egy tábla csokival – segíts te is a rászorulókon

Segíts, hogy az őszi és téli időszakban senki se maradjon meleg öltözet nélkül Szegeden! Cserébe pedig: jár egy finom tábla csoki.

Egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet a az őszi időszakban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke várja a támogatottak mellett a segítő felajánlókat is. Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős – egyedülállót, rászorulót segítő támogató pont, mint ahogyan eddig az idén is a szegediekkel közösen segíti a nélkülözőket. Az adományozókat az alapítvány szeretetcsokival honorálja.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri hát a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy: ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat. Adni jó, apró tettekkel tehetünk nagy dolgokat – fogalmaz – a még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) juttassák el a rászorulókhoz, a Centerke Adományozó Központon keresztül.

Arról, hogy egészen pontosan mikor tudod leadni az adományod IDE kattintva tájékozódhatsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb