Sport

Idegenben lépnek pályára Germánék: a Vasassal csap össze a Szeged-Csanád GA

Holnap újra háború: Vasas FC kontra Szeged-Csanád Grosics Akadémia, vasárnap 5-től a budapesti Illovszky Rudolf Stadionban. A szegediek 3 meccses nyerő szériában vannak, a Vasas viszont nincs jó formában, a Gyirmót otthonában két góllal kaptak ki legutóbb. Behúzzuk?

https://www.facebook.com/szegedifutball/videos/1192496421121358

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában két 11 pontos csapat találkozik Budapesten, az Illovszky Rudolfról elnevezett stadionban. A Vasas FC tavaly nagyon komoly menetelésben volt, amikor – számukra a lehető legrosszabbkor – a járvány miatt törölték a bajnokságot. Ennek a sorozatnak a része volt a novemberi, szegedi győzelem, amikor 3:1-re nyertek. Nagy valószínűséggel a pontvadászat végére odaértek volna a feljutó helyek valamelyikére. Az NB I-et már tavaly is célul tűzték ki, ennek megfelelően erősítették a keretüket is, többek között az NB I akkori leggólerősebb játékosát, Feczesin Róbertet is leigazolták, már a télen. Azóta korábbi és jelenlegi válogatottakkal bővült a keretük, legutóbb Pátkai Mátét és Otigba Kennethet jelentették be.

https://www.facebook.com/szegedifutball/videos/1642738705900629

A fentiek dacára az eredmények elmaradtak a várakozásoktól, ezért következő ellenfelünk már túl van a szezonban egy edzőváltáson is: Bene Ferencet Schindler Szabolcs váltotta a piros-kékek kispadján. Schindler Szabolcs a Békéscsaba vezetőedzőjeként kezdte a szezont, de a fővárosiakkal még nem tudott győzni a bajnokságban. Legutóbb 16 perc alatt két gólos hátrányba került a Vasas a Gyirmót otthonában és ki is kapott (0:2).

A meccs 17 órakor rajtol a budapesti Illovszky Rudolf Stadionban, ha élőben nézd, nem kell messzire menned:

Forrás: Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb