Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: táncház, karaoke és kvíz este mellett a szegedi mozik is várnak téged

Már közelebb van a hét vége, mint az eleje, a szegedi este pedig ma is jobbnál jobb programokat tartogat számodra. Ha mozgásra vágysz, vagy csak énekelnél egy nagyot, akkor mutatjuk, hova érdemes betenni a lábad.

KARAOKE PARTY LESZ AZ ÁTRIUMBAN

Szerda este 18:00-tól tiétek a porond! AZ Átrium Café Karaoke versenyén egyszerre lehettek előadók és bírák is. Ha te bizonyulsz a legtehetségesebb énekesnek, a résztvevők számától függően ingyen italt/italokat nyerhetsz! Az est házigazdája Dj INCHZ, a belépés ingyenes.

LADY DANCE FITNESS A PETŐFI-TELEPI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN

Szeretnél fitt maradni ebben a kissé nehéz időszakban? Szívesen szánsz magadra heti legalább 1 órát, amikor önfeledten táncolsz, új figurákat tanulsz? 18:00 órától csak hölgyeknek szervez táncórát a Fallaway Táncegyesület a Petőfi-telepi Művelődési Házban.

QUIZZONE KUPA A JAZZ KOCSMÁBAN

Remek kvízes este lesz ma 19:30-tól a Jazz Kocsmában. A kvízek természetesen önállóan, egymástól függetlenül lejátszhatók, bármikor bekapcsolódhattok és kipróbálhatjátok magatokat! A játék során 66 izgalmas, szórakoztató és izzasztó kvízkérdésre kell válaszolnotok 7 különböző játékblokkban. Remek hangulat, sok nevetés, értékes nyeremények várnak majd. A részvétel természetesen ingyenes, nevezési díj nincs, de a fogyasztás elvárt, a győztes csapat nyereménye pedig egy üveg bor lesz.

MOLDVAI TÁNCHÁZ A HUNGIBAN

Ma 19:00 órától igazi táncházzá alakul a Hungi, ahol a moldvai dallamokra lehet majd ropni. Muzsikál a Szélműves zenekar, táncot tanít: Zombori Györgyi. A belépés díjtalan.

ISMÉT MŰSORRA TŰZI A FÁBÓL FARAGOTT KIRÁLYFIT A SZEGEDI KORTÁRS BALETT

Bartók Béla halálának 75. évfordulójára emlékezve nyolc év után ismét műsorára tűzi Juronics Tamás nagy sikerű koreográfiáját, A fából faragott királyfit a Szegedi Kortárs Balett. A darabot – részben új szereposztással – a Szegedi Nemzeti Színházban és a Várkert Bazárban láthatja a közönség kedden, szerdán és csütörtökön 19:00 órától.

A GIPSY QUEENNEL FOLYTATÓDIK A SZEMREVALÓ A BELVÁROSI MOZIBAN

A Szemrevaló Filmfesztivál következő előadása 18:00 órától a Gipsy Queen lesz. A sztori szerint Ali büszke, bátor, hagyománytisztelő, gyermekeit egyedül nevelő anya, és egy igazi harcos. Hamburgban él két gyermekével. Miután szobalányként elvesztette állását a bordélynegyed közismert kocsmájában, a „Ritze”-ben talál alkalmi munkát, ahol napközben boxedzéseket tartanak a pincében. Ali apja, aki maga is szenvedélyes boxoló volt, gyermekkora óta edzette a lányt, hogy egyszer majd világbajnok legyen, s kitörhessen romániai nyomorúságos körülményeik közül. Miután azonban fiatalon megszökött szerelmével, apja kitagadta. Egy napon Ali saját gyerekei szöknek el, és úgy tűnik, hogy mindent elveszít.

MA SEM FOGSZ UNATKOZNI A SZEGEDI MOZIKBAN

BELVÁROSI MOZI

Zsigmond Vilmos terem

17:00 Óriásláb – Családi bevetés

20:30 Téboly

Balázs Béla terem

18:00 Gipsy Queen

20:30 Van Gogh az örökkévalóság kapujában

Csőke József terem

16:30 Tenet

19:30 Hab

CINEMA CITY

20:00 Az új mutánsok

18:00 Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

17:15, 19:00, 20:00 Greenland – Az utolsó menedék

18:15 Hab

20:10 Miután összecsaptunk

17:50, 19:40 Mulan

16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:30 Nagypapa hadművelet

17:00, 18:00 Óriásláb – Családi bevetés

17:30 Scooby

20:15 Téboly

19:30 Tenet

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb