Mindenmás

Október elején még a Hungiban fetrengtünk Rekop Gyuri poénjaitól, most droggal bukott le

Hát ez mellbevágó hír: a Rekop – Orosz páros még a Hungiban ontotta nekünk aranyköpéseit az október 1 – én lezajlott stand up comedy – n. Talán túl sok volt az agyserkentőből, hiszen ma tekintélyes mennyiségű kábítószert találtak a tévés humorista otthonában. Rekop György barátnőjével lakik a lakásban, így nem lehet tudni, hogy pontosan kié is lehetett az anyag, amit a rendőrök lefoglaltak. Mindenesetre mindkettőjüket előállították.

Fotó: origo.hu

LAKOSSÁGI BEJELENTÉS ALAPJÁN TARTOTTAK HÁZKUTATÁST  KERÜLETI RENDŐRÖK

„Az az igazság, hogy jó ideje lehetett érezni a lépcsőházban a jellegzetes fűszagot, esténként pedig az erkélyajtón is betódult a füstje. Meglepett, amikor megtudtam, hogy éppen ez a humorista srác volt az. Nem gondoltam, hogy egy ismert ember ennyire nyíltan tolná, de hát ezek szerint mégis” – mondta egy szomszéd. A BRFK kommunikációs osztálya is reagált: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra 2020. szeptember 29-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy a XIX. kerület Bethlen Gábor utcában lévő egyik lakás erkélyén fűnek látszó növények vannak. A kerületi rendőrök a bejelentés alapján kimentek a helyszínre, és ott házkutatást tartottak. A kutatás során a nyomozók kábítószergyanús növényi származékot, valamint két kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le, továbbá az ott lakó R. Gy.-t és L. K. -t elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók R. Gy.-t kábítószer-birtoklás bűntett gyanúja miatt, míg L. K.-t kábítószer-birtoklás vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.” – tájékoztatott a BRFK.

VACSORÁVAL EGYBEKÖTÖTT STAND UP COMEDY – N SZÓRAKOZTATOTT SZEGEDEN AZ ELŐÁLLÍTOTT HÍRESSÉG

Dobd fel a hétköznapodat egy stand up comedy esttel! A Stand up comedy Humortársulat tagjai a Hungiban várnak, ahol a poénok mellett az élményt még egy ízletes vacsorával is megfejeljük!Az est fellépői Orosz Gyuri, és Rekop György, akikkel rendszeresen találkozhatsz a Showder Klubban, ezúttal viszont élőben ontják a poénokat!

Forrás: origo.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb