Mindenmás

Szentmihály: a hely, ahol tök jó lakni

Míg Szegedet a törpök, addig a városhoz tartozó Szentmihályt a sütőtökök borították el és tették még hangulatosabbá. Így most már biztos, hogy Szentmihály az a hely, ahol tök jó lakni!

A képre Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád-Csanád Megyei igazgatójának Facebook oldalán lettünk figyelmesek, aki bejegyzésével örömét kívánta kifejezni a közösség összetartó és megható erejében. A tök jó kinézettel bíró kis helyet Szabó Dávid kollégánk örökítette meg:

Mint azt az MLSZ Csongrád-Csanád Megyei igazgatója közösségi felületén írta: a központban megszépített fa tövében elhelyezett őszi dekoráció a településen élőknek köszönhető, akik apró bábok, virágok, gyümölcsök és zöldségekkel igyekeztek még hangulatosabbá tenni ezt a színes évszakot.

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb