Kikapcs

Befutott a Szegedi Nemzeti Színház novemberi műsorlistája – színpadon A padlás, az Illatszertár, az 1984 és a Mágnás Miska

Újdonságokból és régi, nagy kedvencekből novemberben sem lesz hiány a Szegedi Nemzeti Színházban. A teátrum izgalmas és élményekkel teli előadásokkal várja a szegedieket! Befutott a műsorlista, mi pedig ezt alább már ismertetjük is:

  • November huszadikától a Nagyszínház ad otthont Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter klasszikusának, A padlásnak. A musical Méhes László rendezésében kerül színpadra.
  • Ezt követően a tavalyi évad sikerprodukcióit, az Illatszertárat és a Virágot Algernonnak a Kisszínházban tekinthetitek meg a hónap végén.
Fotó: jegymester.hu
  • November 27-én pedig Juronics Tamás rendezésében kerül sor Mozart örökbecsű operájára, a Szöktetés a szerájból című bemutatóra a Nagyszínházban, mindemellett pedig látható lesz még a Sirály, az 1984 és a Mágnás Miska is.

A Tannhäuser című produkció két előadását (Premier és Gregor bérlet) októberben pótolja a színház, a további bérletek (Mecénás, Páger, Makó Lajos, Ady, Universitas) Tannhäuser előadásainak jegyei és bérlethányadai 2020. december 31-ig más előadásra cserélhetők.

A nem pótlásként meghirdetett előadásokra mindkét játszóhelyén csökkentett nézőtérrel értékesíti jegyeit a teátrum, így minden 2 eladott jegy mellett 2 széket üresen hagy.

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház

Fotó: Török Kornél

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb