Mindenmás

Leszakad az ég a hét első két napjában

Eddig meglehetősen kegyes volt hozzánk az időjárás: ha el is eredt az eső, egyáltalán nem vacogtatott meg minket egy – egy Kárászon tett sasszénk közepette. The time has come….a hét elején úgy rúgja be ajtónkat a didergő őszi fuvallat, ahogy a Trónok Harcában rágták magukat keresztül a holtak a szegény Hodor által támasztott alkalmatosságon. Ez necces lesz: a kötelező esernyő mellett érdemes vízlepergető, réteges öltözetet előkapnunk gyűjteményünkből.

HAJNALBAN LESZ A LEGMELEGEBB

Holnap hajnalban fokozatosan, kóstolgatva kezd rá az égi tánc, így előfordulhat, hogy 6 órakor még 13 fokot is köszönthetünk. Kuriózumként azonban most egyre csökkenő hőmérséklet mellett fúriaként tombolhat a víz, arányaiban három és hat óra között zúzhat teljes intenzitásával. Még este sem fog túlzottan lehűlni az idő, noha a hasonlóan esős kedden már pár fokkal 10 Celsius alá csökkenhet a minimál érték. Összességében a hét első két napjában akár 40 – azaz 40 – mm eső eshet, ennyi az utóbbi időben havonta sem esett. Erős hidegfronti hatás várható, amely ráadásul hullámokban törhet ránk, fáradékonyságot és ingerlékenységet egyaránt hozhat a pixisben.


Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Forrás: idokep.hu/met.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb