Mindenmás

Best of police: eljárás Tenya ellen, családi támogatás Romániába – jönnek a kék hírek

Október elsején még a Hungiban ríkatott minket, aztán drogot találtak nála: Rekop Gyurinál lakossági bejelentés alapján razziáztak. Egy szegvári tanyán egy pár próbálkozott az alternatív biznisszel, de a 8 kg marihuána már bizony tételnek számított. Mórahalom ismert arca, Pintér Tibor – alias Tenya – testi sértés és rongálás miatt került eljárás alá. Egy román nő 1,5 millió forintos családi támogatást vett igénybe Magyarországról 3 év alatt.

NEM TUDTÁK KIKRŐL VAN SZÓ, DE A SZOMSZÉDOK MÁR NEHEZEN VISELTÉK A NONSTOP FŰSZAGOT

Hát ez mellbevágó hír: a Rekop – Orosz páros még a Hungiban ontotta nekünk aranyköpéseit az október 1 – én lezajlott stand up comedy – n. Talán túl sok volt az agyserkentőből, hiszen ma tekintélyes mennyiségű kábítószert találtak a tévés humorista otthonában. Rekop György barátnőjével lakik a lakásban, így nem lehet tudni, hogy pontosan kié is lehetett az anyag, amit a rendőrök lefoglaltak. Mindenesetre mindkettőjüket előállították.

HÉT VÖDÖRBEN TÁROLÓDOTT AZ ELLÁTMÁNY

Feldobta őket a pénz, egy helyi pár nagyüzemben termesztette a töveket: több mint nyolc kilogramm marihuánára találtak a rendőrök egy szegvári tanyán. Nem volt szem elől az anyag, de azért annyira nem is volt elrejtve: egy tárolóként használt helységben, 7 vödörben találták rá az illatozó, kábítószergyanús törmelékre.

MÉGIS LOVASNÉP VAGYUNK? TENYA LERENDEZTE VOLNA AZ ŐSI MÓDSZERREL, DE ELJÁRÁS ALÁ KERÜLT

Testi sértés és rongálás miatt indult rendőrségi eljárás a Mórahalmi Patkó Lovas Színház közismert arca, Pintér Tibor (Tenya) ellen. A művész ugyanis nagyon megverte az egyik lovászát, majd a kocsijának is nekiesett, mert a férfi fel akart mondani – osztotta meg a hvg.hu.

CSALÁDI TÁMOGATÁS KÜLFÖLDRŐL

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség az ellen a fiatal nő ellen, aki 3 éven át, közel másfél millió forint összegű családi támogatást vett igénybe jogosulatlanul.

A BÓNUSZ EGY MENTÉSI VIDEÓ, ELŐZMÉNYEKÉNT AZ M0 – ÁSON HÁROM KAMION CSÚSZOTT ÖSSZE

Tegnap adtunk hírt róla, hogy az M0 – ás Szeged felé tartó szakaszán három kamion karambolozott. A balesetről a fővárosi katasztrófavédelem munkatársai tettek közzé egy adrenalinnal teli videót Youtube csatornájukon. Látnod kell.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb