Gasztro

Lefőzi a Monsteres srácokat Bernáth Józsi? Pénteken kiderül!

Most pénteken igazi gasztroünnep lesz a Monster Downtownban, ahol fakanalat ragad az ország egyik legismertebb séfje, Bernáth Józsi, és ringbe száll a belvárosi slowfood étterem tapasztalt szakácsaival. Érkezik a Séfháború 6.0!

A Vaszy Viktor téren, a Monster Downtownban csap össze a Konyhafőnök egykori és a Love Bistro jelenlegi házigazdája, Bernáth József a Monster csapatával. Valójában egy visszavágó lesz a kulináris verseny, másfél évvel ezelőtt már összemérték a felek a tudásukat, most itt az alkalom, hogy a Michelin-csillagos séf ismét elkápráztassa az ínyenc szegedi közönséget.

MI IS A SÉFHÁBORÚ?

A séfháború nagyjából az, amit a neve is sejtet: a szegedi étterem legénysége ereszti össze a kreativitását az ország legismertebb főzőmestereivel, a győztest pedig a résztvevő közönség dönti el, egy vakkóstolás és titkos szavazás után. A Monster Downtown által kitalált gasztroeseményen az elmúlt időszakban megmérette már a tudását Gianni Annoni, Serényi Zsolt, azaz a Tetovált séf is, és most másfél év után újra visszatér a pályára Bernáth József is, aki főiskolai éveit nem mellesleg Szegeden töltötte.

Úgy tudjuk, belépők korlátozott számban kaphatóak még a hétvége legőrületesebb vacsoraestjére, de érdemes sietni, mert például az Early Bird jegyek alig háromnegyed óra alatt elfogytak. A részvételi díj 19.990 forint, a jegyeket a Monster Downtown pultjában árusítják.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb