Mindenmás

A szokásosnál enyhébb szombat: 52 határsértővel szemben intézkedtek a hatóságok

Nagy volt a forgalom a térségben: a tegnap elfogott, zöldhatáron átnyargaló bevándorlók közül egy dél-afrikai, ketten-ketten marokkói és tunéziai, hárman líbiai, négyen afgán származásúak voltak, a többiek szír állampolgárnak vallották magukat. Eközben a határon további 16 fővel szemben kellett intézkedni.

Fotó: vajma.info

A PRÓBÁLKOZÓK TÖBB, MINT KÉTHARMADA ELJUTOTT A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEKIG

Az egyenruhások 2020. október 17-én 0 óra és 24 óra között 9 esetben, összesen 36 határsértőt tartóztattak fel Röszke, Ásotthalom, Szeged és Ruzsa közigazgatási területén. Ellenőrzésük során a migránsok közül egy fő dél-afrikai, ketten-ketten marokkói és tunéziai, hárman líbiai, négyen afgán, a többiek szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány 5 esetben, összesen 16 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.

Fotó: nyultam.com

MÁRA VIRRADÓRA IS FOLYTATÓDOTT A BEOSONÁS

Ahogy írhattunk róla, a beáramlás éjszaka sem állt le térségünkben, és többen választottak életveszélyes gyorsforgalmi egérutat maguknak:

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb