Mindenmás

Éjszakai menet: határsértőket kapcsoltak le az M5 – ös autópályán

Kertek alatt: a járőrök az M5 – ös autópálya 172 – es kilométerszerelvényében tartóztattak fel egy vélhetően marokkói és egy dél – afrikai állampolgárt, majd már Röszke belterületéről éjnek évadján 5 szírt irányítottak vissza. Utoljára vasárnap 3 óra 5 perckor Szatymaz külterületén, az M5 – ös pihenőhelyén csíptek fülön három eltévedt szír bevándorlót.

Fotó: makoihirado.hu, a kép illusztráció

INTENZÍV ÉJSZAKA

A rutinszerűen portyázó járőrök szombaton, 21 óra 55 perckor Röszke külterületén az M5 autópálya 172-es kilométerszelvényében két illegális migránst tartóztattak fel. A férfiak egyike marokkói, társa dél-afrikai állampolgárnak vallotta magát. Folytatódott az intenzív hajnal: a Csongrád-Csanád megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák 2 óra 50 perckor Röszke közigazgatási területén öt határsértő füleltek le, akik szír állampolgárként mutatkoztak be. Negyed óra múlva, 3 óra 5 az M5-ös autópálya Szatymaz pihenőhelyén három külföldit tartóztattak fel, szintén szír bemutatkozóval. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Fotó: behir.hu, a kép illusztráció

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb