Mindenmás

Best of police: a belvárosi trolimegállóban támadtak meg egy nőt, kétszer is ugyanarra a tanyára tört be egy tolvaj

Élesedtek az események a héten Szegeden is: egy belvárosi trolimegállóban kellett járműre menekülnie a hölgynek, akit egy cigaretta miatt próbált meghurcolni egy fiatalember. Kétszer is betörtek egy mártélyi tanyára, embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb származású szegedi nő ellen, a tavaly decemberben elfogott macedón drogszállító ügye pedig a Főügyészség elé került – jönnek a kék hírek.

MEGTAGADOTT CIGI MIATT EMBERKEDETT A FIATALEMBER EGY SZEGEDI HÖLGGYEL

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki szerdán Szegeden, egy belvárosi trolimegállóban egy fiatal nőre támadt.

ÉJJEL SURRANT BE A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI TOLVAJ A TANYAGAZDA SZERSZÁMGÉPEIÉRT

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki mobiltelefont és különböző szerszámgépeket vitt el egy mártélyi tanyáról. Tettéért lopás miatt kell felelnie.

HAMIS OKMÁNYOKKAL, FUVARRAL SEGÍTETTE A KOSZOVÓI HATÁRSÉRTŐKET A SZERB EMBERCSEMPÉSZ

A megalapozott gyanú szerint a 43 éves nő 2október 15-én éjfél körül vette fel autójába a koszovói határsértőket Szeged közelében, majd egy balástyai szálláshelyre vitte őket. Miután okmányokkal segítette a bejelentkezést, abban állapodtak meg, hogy később visszatér értük és elviszi őket Svájcba.

EGY BALKÁNI BŰNBANDA NEMZETKÖZI FELGÖNGYÖLÍTÉSÉBEN VESZ RÉSZT A FŐÜGYÉSZSÉG

Emlékeztetőül a férfi barátnőjével és annak édesanyjával jelentkezett kilépésre Magyarországról Röszke autópálya határátkelőhelyen 2019. december 2-án 17 órakor. A kiléptetést végző rendőr kérdéseire az autó tulajdonosa idegesen és zavartan válaszolt, ezért fokozott ellenőrzésre félreállították a járművet, ahol 5 csomagban, egy későbbi szakértői megállapítás alapján 100 millió forint értékű kokaint fedeztek fel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb