Mindenmás

Szeles hétfő köszönthet Szegeden

Érdemes rétegesen öltözködni, mert holnap viszonylag szeles idővel számolhatunk. Aki bírja a merengést akkor is, ha megcsípi az arcát a tiszai fuvallat, az nyugodtan korzózhat a Kárászon, a bátrabbak pedig akár a Tisza – parton is. Dzsekit, pulcsit, aláöltözetet érdemes felkapni a fázósabbaknak, mert az amúgy nem túl hideg idő dacára hűvösebbnek érzékelhetjük a levegőt

Hajnalban akár 3 fokra is lemehet a hőmérő higanyszála, igaz délutánra akár 13 – 14 Celsiusra is felmelegedhet az idő, ekkora már a felhők mögött ide – oda slisszoló Nap is integethet nekünk. A 17 km/h – s széllökések mellett egyéni hőérzetünk akár 3 -4 fokkal kevesebbre taksálhatja a hőmérsékletet. Fronthatás ugyan nem lesz, de a hidegfrontra érzékenyeknél a megfigyelések szerint az olyan általános tünetek – mint tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák – mellett várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Vérnyomás – ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az ízületi fájdalmak is felerősödhetnek. Korábbi műtétek és csonttörések helyén fájdalom alakulhat ki. A döntően napsütéses idő pozitívan befolyásolja majd hangulatunkat.

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Forrás: koponyeg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb