Sport

Remekeltek a hétvégén a szegedi röplabdások az utánpótlás korosztályban

A két-két lány és fiú korosztályos szegedi csapatok is tétmérkőzéseket vívtak a hétvégén, nem is akárhogyan: a lányoknál a gyerek fehér társaság lelkes és fejlődő játékkal esett át a tűzkeresztségen, míg az idősebbek remek felkészülési lehetőséggel éltek az ifjúságiak között, a fiúknál az U21-es együttes fontos hazai sikert aratott, az ifik pedig a korosztályos szövetségi kapitány dicséretét is kiérdemelték.

A leány gyerek fehér csapat ugyan nem szerzett győzelmet Gödöllőn, de szettet rabolt, és ennél is fontosabb volt, hogy a lányok végre élesben kipróbálhatták a nagypályás játékot.

Fotó: Szegedi Röplabda Sportegyesület

A szegedi lányok ifjúsági együttese a kaposvári fordulóban idősebbek ellen játszott, így nem az eredmény, hanem a tapasztalatszerzés volt a fontos.

Fotó: Szegedi Röplabda Sportegyesület

A fiú U21-es legénységnek nem kellett utaznia, hiszen szombaton az újszegedi sportcsarnokban vívott NB II-es bajnokit a MAFC ellen. Négy szettet és óriási csatát hozó meccsen nyertek is a fiúk.

Fotó: Szegedi Röplabda Sportegyesület

A szegedi röplabdások fiú ifjúsági csapata kecskeméti kirándulása kiválóan sikerült, hiszen a kötelező győzelmet hozták a srácok a Malév SC ellen, és a jóval esélyesebb Szolnokot is nagyszerű teljesítménnyel lepték meg, ami után a korosztályos válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen gratulált a srácoknak.

Fotó: Szegedi Röplabda Sportegyesület

Forrás: szegedvolley.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb