Sport

A SZRSE válogatott büszkesége ezúttal anyaegyesülete ellen lép pályára

A MAFC elleni gyilkos iramú, 3:1 – es győzelem után pikáns összecsapás elé néz a SZRSE U21 NBII – es gárdája, hiszen rendhagyó derbit kell végigbrusztolniuk a srácoknak. A szegediek az U16-os válogatott ellen szerepelnek, akik soraikban tudhatják majd a klub egyik legnagyobb reménységét, Pintér Barnabást is.

REMEK HANGULATBAN KÉSZÜLNEK A SRÁCOK A MEGMÉRETTETÉSRE

Pintér a magyar keretben rendszeresen szerepel, de még számára is érdekes lesz, hogy vasárnap Rácalmáson nevelőegyesülete ellen játszhat. A szinte csúszva – mászva kivívott győzelem a Műegyetem ellen ugyanakkor jó irányadó lehet. Egy négyszettes, rendkívül szoros derbi megnyerése után nem lesz gond sem a hangulattal sem a csapategységgel. Egy mindenkiért, mindenki egyért.

A MESTER SZAVAI SZERINT PRESZTÍZSMECCS VÁR A SZRSE U21 – ES CSAPATÁRA

A rangadó előtt a mester is megosztotta tapasztalatait, meglátásait: “a korosztályos válogatott komoly fizikai fölényben lehet majd, de ha olyan erős csapatot alkotunk, mint legutóbb, akkor felvehetjük a kesztyűt hazánk legjobbjaival” – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – “Kiemelném, hogy Hulmann Zsolt kollégám munkáját komoly dicséret illeti, hogy Barnabás rendre bekerül a válogatottba. Érdekes lesz Barnabás ellen játszani, de bármilyen kerettel áll ki ellenünk a válogatott, annak a meccsnek óriási a presztizsértéke. Épp ezért remélem, hogy a fiúk rátesznek egy lapáttal arra a teljesítményre, amit a MAFC ellen nyújtottak. Egymást segítve jó meccset hozhatunk össze, ha pedig ez egy-két szett megnyerésével párosul, akkor annak nagyon fogok örülni” – zárta a beszélgetést a mester.

Férfi NB II – U21 Közép csoport, Rácalmás
16:00 U16 fiú válogatott – Szegedi RSE

A felnőttcsapat kazincbarcikai helytállása adhat erőt a fiatalabb korosztálynak az illusztris ellenféllel szemben:

Forrás/fotók: szegedvolley.com/Szegedi Röplabda Sportegyesület

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb