Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: még tart a Bödön a plázában, ma is lesz színjátszókör felnőtteknek

Nem mosott el minden szegedi programot a vasárnap: még kora délutánig te is meglátogathatod Szeged kedvenc kézműves piacát, és folytatódik a felnőtt színjátszókör is a színházban. Ha nem a kanapén képzeled el a vasárnap délutánod, lesd meg, mi minden vár ma rád a Napfény Városában!

MÉG ELCSÍPHETED A BÖDÖNT

Reggel kezdődött, de egészen 14:00 óráig tart Szeged kedvenc kézműves vására, azaz a Bödön Piac a Szeged Plázában. A vasárnapi ebéd után még kényelmesen eléred, ha pár meseszép, kézzel készült apróságra van szükséged.

ISMÉT LESZ SZEKTOR A SZÍNHÁZBAN

A Szegedi Nemzeti Színház alkotóműhelye azoknak a 18 évnél idősebb érdeklődőknek szól, akik egy újfajta kulturális tevékenységet keresnek a tanulás vagy munka utáni szabadidejük eltöltésére. A ma 17:00 órakor kezdődő foglalkozást drámajátékos gyakorlatok határozzák meg, és többek között improvizációs, ön- és társismereti, koncentrációs és csapatépítő játékok segítségével töltődnek fel és kacsolódnak ki a résztvevők.

MA MÉG ELKAPHATOD A SIRÁLYT A NEMZETI SZÍNHÁZBAN

Vasárnap 15:00-tól még játsszák Csehov egyik legismertebb művét, a Sirályt a Nmezeti Színházban. Csehov összes művében tetten érhető az író mély emberismerete és utánozhatatlan humora. A Sirályban mindenki olyasvalakibe szerelmes, aki nem viszonozza az érzéseit. Mindenki nyomorult, cipeli magában a viszonzatlan szerelmet, a meg nem értettséget és a magányt. Mindenki kicsinyes, nevetségesen önző és kizárólag saját magával van elfoglalva. Az emberek elbeszélnek egymás mellett, miközben vágyakoznak a boldogságra és a szakmai elismerésre.

KÍVÁNCSI VAGY, MILYEN SZÍN ILLIK HOZZÁD?

Régóta vágysz arra, hogy megtudd, milyen színek előnyösek számodra? Nem kell tovább várnod! A kiscsoportos színtanácsadás keretében megtudhatod, hogy milyen színekben lehetsz önmagad, és hogyan hozhatod ki a megjelenésedből a legtöbbet!

TUDJ MEG MINDENT AZ SMR HENGER HASZNÁLATÁRÓL!

Délután 14:0 órától Koncsek Krisztina gyógytornász, TestSzobrász, egészségtan tanár, edző avat be az SMR henger használatának rejtelmeibe, így ma te is felfedezhetsz egy olyan eszközt, módszert, amivel garantáltan tudsz a saját vagy a családod egészségén dolgozni.

IDÉZD FEL MODIGLIANI PÁLYÁJÁT A BELVÁROSI MOZIBAN

Egy különleges életrajzi filmmel idézheted fel a modern művészet bohém életű zsenijének pályafutását 17:00 órától a Belvárosi Moziban. Az Amedeo Modigliani (1884–1920) halálának 100. évfordulójára készült dokumentumfilm az avantgárd festő pályáját és magánéletét most egy eredeti nézőpontból mutatja be: Jeanne Hébuterne, az élettárs szemszögéből, aki két nappal Modì halála után öngyilkosságot követett el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb