Sport

Harmadik NBII – es győzelmét aratta a Floratom SZAC II. a Déryné utcában

A férfi NBII – es csapatbajnokság újabb hétvégéjén léphetett pályára a Floratom Szegedi AC II. A Gazdag – Kótai – Kancsár dr. – Kardos – Sipos ötösfogat remek színvonalú mérkőzésen, elsősorban nagyobb tapasztalatát hasznosítva gyűrte le 10:8 – ra a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér elnevezésű, ifjú tehetségekből álló gárdáját. Eddig 3 győzelem mellett 1 vereség tarkítja a mérleget, folytatás a Mezőberény ellen.

IZZASZTÓ MECCSEN MÚLTÁK FELÜL A RUTINOS SZEGEDIEK A KECSKEMÉTIEKET

A bajnokság hivatalosan 6. fordulójában a tapasztalt szegediek a sikerre éhes kecskemétiekkel csaptak össze. A párosok lejátszása után döntetlennel (1/1) kezdődött a két csapat viharos derbije. Az első körben a vendégeknek majdnem sikerült meglepni a szegedieket. Gazdag és Kancsár doki ugyan szélsebes röpikkel oktatott, szükségük is volt a maximális koncentrációra, hiszen Drabant, Polónyi és Gyetvai imponáló játékot mutatva éppen csak a döntő szett végjátékát veszítették el. Szó, ami szó az első körben nagyon elhúztak a szegediek. A következő mérkőzéseken ismét szorosan alakultak a találkozók: Drabantnak sikerült nyerni Gazdag ellen, aki viszont Gyetvaival szemben annál magabiztosabban hozta a győzelmet. Kancsár ellen Miskolcinak nem sikerült nyernie és Polónyi is alulmaradt a rutinosabb ellenfelével szemben.

A PRESZTÍZSKÖRBEN VÉGÜL A SZEGEDI SIPOS RUTINJA DÖNTÖTT

A harmadik körben sikerült felzárkózott a Hírös Városnak, de csak megszorítania sikerült a házigazdákat. Az utolsó körben a csapatok 7/7 állásnál készülődthettek. Kótaiék itt nem hagytak esélyt. Jobban indultak a látogatók: Drabant óriási küzdelemben 2/0 hátrányból tudott fordítani és ezzel megnyerte a vendégek első döntő szettjét. A hazaiak cseréltek és a rutinrókaként fémjelzett Sipos léphetett asztalhoz, kellemetlen borításával és óriási rutinjával szállt be az újonc korú Polónyi ellen. 2/0 előnyre tett szert Sipos, de az ifjú hölgy fordítani tudott, igazi presztízsmeccset láthatott a terem. A folytatásban érvényesült a rutin, és összesítésben is nyert a szegedi csapat.

Férfi NB-2. Dél – Keleti csoport asztalitenisz csapatbajnoki mérkőzés.

6. forduló:Floratom Szegedi AC II. Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 10/8.

TENISZBEN OKTÓBER ELEJÉN FESZTIVÁLOZTAK A SZEGEDIEK

Nemcsak teremben, szabadtéren is nagyüzem volt nem is olyan régen a Napfény Városában: október 4 – én fenomenális hangulatban zajlott a Labdaház Jubileumi Páros Tenisz kupa a Tópart utcában. Az emlékezetes, családias kirándulóidőben sem a felnőtteknek, sem csemetéiknek nem kellett unatkozniuk: arcfestés és non – stop ugrálóvár keltett gyerekzsivajt a nyárias versenyen. A magas színvonalú összecsapások nemegyszer hoztak körömrágós labdamenetet, de végül Susányi Zsófia – Marijic Nikola duóhoz került a vándorserleg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb