Sport

Oroszlányt látja vendégül kedden a Naturtex-SZTE-SZEDEÁK

A Naturtex-SZTE-SZEDEÁK NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata október 27-én, kedden 18 órától az Oroszlányt látja vendégül bajnoki mérkőzésen az újszegedi sportcsarnokban. A belépést követően a maszk viselése mindenki számára kötelező.

Szrecsko Szekulovics együttese remekül indította az új idényt: három győzelem mellett egyetlen vesztes meccs, a 2019-es bajnok Falco elleni, hosszabbításos vereség áll a szegediek neve mellett.

Fotó: szte-szedeak.hu

Az Oroszlány elleni találkozó esélyeiről Kerpel-Fronius Gáspár, a Szedeák hátvédje a következőképpen nyilatkozott: “Jó ritmusban vagyunk és az elmúlt mérkőzéseken mutatott játékot most is szeretnénk megtartani. Tudjuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, hiszen az Oroszlány öt légióssal érkezik, de hazai pályán mindenképpen nyernünk kell. Ha azt az agresszív védekezést produkáljuk, mint a kaposvári sikerünk alkalmával a második félidőben, ha ugyanolyan gyors lesz a támadójátékunk és mi diktáljuk majd a tempót, mint a somogyiak ellen a nagyszünet után, ezúttal is jó eséllyel pályázunk a győzelemre. ”    

Forrás: Naturtex-SZTE-SZEDEÁK – Méhes Gábor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb