Sport

A szegedi Balatoni Zoé is részt vehetett a U16 – os válogatott összetartásán

A 16 évesek körében Székesfehérváron tartották a korosztályos magyar válogatott kosárlabdázóinak összetartását, ahova a Szegedi KE ezúttal két főt is delegálhatott: az edzőként szereplő Kovács Andrea mellett játékosként Balatoni Zoé képviselhette a Napfény Városát.

A HÁROMNAPOS ÖSSZETARTÁSBÓL ZOÉ RENGETEGET PROFITÁLHATOTT

Kovács Andrea, az U16 – os válogatott vezetőedzőjének értékelése: “Zoé először mérethette meg magát az Őszi Héraklész összetartásán. Várakozásaimnak megfelelően teljesített. Bokasérülése miatt, pont a 2006 – os korosztály elleni edzőmérkőzést hagyta ki, azonban a többi 5 edzés alkalmával bizonyára hasznos tapasztalatokat és pozitív motivációt szerzett a folytatáshoz.”

Balatoni Zoé értékelése az edzésekről: “Őszintén, mikor odaértünk akkor nagyon hevesen vert a szívem, hogy milyenek lesznek az edzések és a lányok is, de egyáltalán nem volt mitől félnem, mert igaz, az edzések kemények és intenzívek voltak, de a lányokkal nagyon jól éreztem magam. Az elején nekem nehéz volt a beilleszkedés, de a lányok befogadóak voltak és aranyosak velem. Nagyon sok tehetséges kosarassal találkoztam ebben a 3 napban, és örülök, hogy velük edzhettem, mert sok új dolgot tanultam tőlük is. Nagyon jó ellátásban részesültünk. Összességében jól éreztem magam és remélem lesz még ilyen élményben részem.”

ZOÉ A DVTK ELLEN IS KULCSPONTOKKAL SEGÍTETTE A SZEGEDI LÁNYOK EGYSÉGES JÁTÉKÁT

Emlékeztetőül: az Amatőr Női NBI. Zöld csoportjában az igen fiatal kerettel bíró szegedi lányok a hosszú kényszerszünet után hatalmas elszántsággal vethették magukat a bajnokság nyitányába. Nagy igyekezetükben egymást múlták felül, és a Váradi – Horváth – Balatoni trió vezérletével végül 54:52 arányban csikarták ki a győzelmet.

Forrás: Szegedi KE FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb