Kikapcs

Rémisztően jó zenék, filmek, tökfaragás, kincskeresés, kézműves foglalkozások – ez vár rád a Napfény Városában Halloweenkor

Rémisztően jó zenék és filmek, tökfaragás, kincskeresés na meg izgalmas kis kézműves foglalkozások – ez vár rád a Napfény Városában Halloweenkor. Szeged október 31-én reggeltől-estig igazi szellemvadász lázban ég majd. Jöhetnek félelmetes és borzasztóan vagány programok?

ÓRIÁSI HALLOWEEN PARTYVAL VÁR A BELVÁROSI MOZI – TÖKFARAGÁS, SZELLEMVADÁSZ AKCIÓ, NA MEG PERSZE IJESZTŐ ÉS KEVÉSBÉ IJESZTŐ FILMEK

Szuper programokkal vár a Belvárosi Mozi szombaton, 13:00 és 21:00 óra között. Mutatjuk a részletes programot:

13:00-16:00

  • tökfaragás, színezés és csillámtetoválás kicsiknek és nagyoknak egyaránt a mozi aulájában
  • szellemvadász akció applikáción keresztül a filmszínház falai mögött
  • hátborzongató játékok és filmek a VR élménytárban
  • rémisztően jó filmek a vásznon

20:00 Álom doktor (16)

20:45 Hang nélkül (16)


21:00 Halloween (18)

KINCSKERESÉS AZ ALSÓVÁROSI TÁJHÁZBAN

Izgalmas programokkal készül szombaton az Alsóvárosi Tájház. Délelőtt először kincskeresésre és kézműves foglalkozásokra kerül sor, ahol az újrahasznosítás lesz a figyelem középpontjában. Vagyis az ügyeskezűek eldobható papírpoharakból készíthetnek különböző állatokat, kosarakat és ceruzatartókat. Délután pedig útjára indul a Fonó Napok rendezvénysorozat, melynek segítségével feleleveníthetitek a betakarítást követő hagyományokat. Az idősebb generációk ugyanis az ilyen és ehhez hasonló eseményeken egy-egy háznál összegyűltek és fontak, közben egymást szórakoztatták játékokkal, mesékkel, tánccal. A program erre a szokásra építve textilfestés lesz, amely során lehetőséged nyílik képeket, apró táskákat vagy épp telefontokokat készíteni.

SIRÁLY – CSEHOV DARABJÁRA INVITÁL A SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ

A Szegedi Nemzeti Színház pénteken és szombaton is várja a színdarab kedvelőket, mind a Nagy-, mind a Kisszínház színpadán. A hétvégén George Orwell: 1984, valamint Csehov: Sirály című művének adaptáció kerülnek bemutatásra, és gondolkodtatják el a színház kedvelőket.

SÍRON TÚLI VILÁGGÁ ALAKUL A SZEGEDI VADASPARK

Szombaton, amikor ötöt üt az óra egy síron túli világ elevenedik meg a szegedi Vadaspark falai mögött. Halloween alkalmával az állatok mellett démonok és vámpírok várják a gyanútlan látogatókat, akiknek egy igazán hátborzongató élményben lehet részük. Idén a jelmezek helyett, az ötletesen festett maszkokat díjazzák a bejáratnál. Vagy olyan bátor, hogy végig menjen a medveösvényen?

JELMEZBEN A RETROBAN

Irány a Retro Klub, de csak jelmezben! Október 31-én, 19:00 és 23:00 óra között fergeteges beöltözős bulival várnak Szeged legismertebb lemezlovasai. Részletekért katt a képre:

Ízelítő:

HALLOWEENI UTCABÁR A HUNGIBAN

Légy része Nagy Helloweeni Utcabárnak, rémisztően jó zenék, haláli pasik, démoni csajok – ezzel vár a Hungi szombaton este, 18:00 és 23:00 óra között. Házigazda: DJ Matesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb