Kikapcs

Ezekkel a kiegészítőkkel lesz igazi Halloween hangulat a lakásban

Eszünk ágában sincs feléleszteni a kultúrharcot a Halloweent ünneplő otthonok és az ősi kelta hagyományt totálisan figyelmen kívül hagyók között, de tény, hogy ősszel egy-egy tök – akár maga sárgaságában, akár aranyszínűre festve – feldobhatja otthonunk hangulatát. Ha igazán szép őszi kiegészítőkre vágysz, akkor irány a Bibó István utcai SSI Home Design!

Megvan az IKEÁ-s jelenet a Harcosok Klubjából? Ma is igaz még az a tétel, hogy nem akkor teljesedsz ki emberként, ha egy katalógus alapján minden kelléket – még a repapírból készült villanybúrát is – beszerzel egy olyan áruházból, ahonnan mindenki más is vásárol. Ha te sem akarsz apu ökölbe szorított keze lenni, ha épp a lakásod egyediségét szeretnéd kialakítani, akkor a legjobb, ha a saját ízlésed követed. Bár azért egy-két jó ötletre érdemes meghallgatni az SSI Home Desing szakértőit is.

ILYENEK AZ ÚJGENERÁCIÓS ŐSZI KELLÉKEK

Nincs abban semmi meglepő, ha az őszi hangulat megjelenítésekor először neked is a dísz- vagy a sütőtök jut eszedbe, és bár a naturális vonal, így a fa és természetes árnyalatok sosem mennek ki a divatból, ma már a befestett kiegészítők élik reneszánszukat. A mályva szín is gyakran kerül a lakásokba, ami arannyal szépen kombinálható. Akár ünnepled a Halloweent, akár nem, pár szép és ötletes darabot te is találsz az SSI Home Design üzletében ahhoz, hogy kicsit a szezonhoz igazítsd a nappalid hangulatát.

Nemcsak a tök dobja fel a hétköznapokat októberben, a makk és a gesztenye is nagyon keresett kiegészítő, és a hidegebb éjszakáknak köszönhetően már a különböző illatgyertyákra is egyre nagyobb a kereslet. Színekben a narancssárgás, barnás árnyalatok, dominálnak, illatban pedig a fahéj és a narancs az, ami a leginkább meghitté teszi otthonunk hangulatát. Ha te is arra vágysz, hogy olyan darabok díszítsék az otthonodat, amelyeket jó esetben a szomszéd nappalijában vagy kertjében nem látni, akkor mindenképp ugorj be te is az SSI Home Design üzletébe!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb