Szegedi Arcok

Nyugalmat a négy fal közé? Irány a szegedi SSI Home Design: bízd az otthonod a szakértőkre

Simon Alexandra és testvére Szimonetta egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy: békét és nyugalmat költöztet a szegedi otthonokba. Mindezt színek, illatok, vagány bútorok és trendi kiegészítők segítségével, amelynek a SSI Home Design névre hallgató, 2019. óta működő üzletük biztosít menő kis teret.

OTTHON ÉDES OTTHON

Simon Szimonetta elméletben tanulmányai ideje alatt sajátította el a lakberendezési technikák legfontosabb fortélyait. Mindezt a gyakorlatban később több cégnél is megerősítette. A tudás és tapasztalat, na meg a számtalan ötlet, amitől egy otthon véleménye szerint szerethetővé válik arra ösztönözte, hogy elindítsa saját vállalkozását, amelyhez testvérét hívta segítségül, aki szintén rajong a díszes, extra ám mégis átlagos és jól használható bútorok, kiegészítők és elemek iránt.

SSI HOME DESIGN

Az SSI Home Dedign egy 2019-ben létrejött üzlet, amelyet Simon Alexandra és testvére Szimonetta álmodott meg annak érdekében, hogy minél több szegedi otthonát tegyék barátságosabbá, szerethetőbbé. A lányok a trendekre alapoznak, nyitott szemmel járnak a világban és igazodnak a folyamatosan változó igényekhez. A sikerüket a megújulásban lelik. Éppen ezért az év minden szakaszában arra törekszenek, hogy kínálatuk az adott évszaknak, időszaknak megfelelő legyen. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, egyre többen vannak, akik minőségi környezetben kívánják megélni a rohanó hétköznapokat. A testvérpár célja pedig mindezek színessé és varázslatossá tétele lakberendezési trükkök által.

EGYEDISÉG, VAGÁNYSÁG

Az SSI Home Design tulajdonosai úgy fogalmaztak: a szegediek vágynak arra, hogy olyan darabok díszítsék az otthonaikat, amelyeket jó esetben a szomszéd nappalijában vagy kertjében nem látni. A Simon testvérek üzlete pedig pont ezt a célt szolgálja. Így aztán, ha náluk vásárolunk, akkor a mellettünk élőknél biztosan nem találkozunk majd azokkal a tárgyakkal és kiegészítőkkel, amelyek a saját otthonunkban körbe vesznek bennünket. Kivéve, ha a SSI Home Desingben veszünk nekik is ajándékba valami hasonlót. És, ha már ajándék..a lányok tapasztalatai azt mutatják, egyre népszerűbb az emberek körében, hogy lakberendezési tárgyakkal lepjék meg egymást. Portékáik ehhez is alkalmazkodnak. Sőt, a kiegészítők értékesítése valamint a 3D-s látványtervezés mellett egyedi bútortervezéssel is foglalkoznak, melynek teljes kivitelezését egészében vállalják. Ez pedig azt jelenti, hogy nem csak a sütőt, hanem annak minden fontos, aprónak tűnő elemét, például a szagelszívót és még az indukciós lapot is kiválaszthatjuk náluk. De a lányok, ha kell házhoz mennek: felmérik a terepet, terveket készítenek, ajánlatokat tesznek, illetve szaktanácsot is adnak.

NYUGALMAT A NÉGY FAL KÖZÉ

A lányok célja, hogy mindenki számára egyénileg megtalálják az őket leginkább tükröző stílust. Emellett arra törekszenek, hogy a különböző terek kialakításakor mindennek meglegyen a funkciója összhangban a színekkel és a stílusokkal. Kiemelkedően fontosnak tartják, hogy olyan otthonokat tervezzenek, ahol aztán az ott élők nyugalomra lelhessenek és a mindennapos rohanás után és megpihenhessenek. Továbbá olyan irodák, üzletek vagy éttermek megtervezésén igyekeznek, ahol az ott dolgozók örömüket lelik a környezetükben. Számukra a lakberendezés nem munka, hanem életforma. Vallják ugyanis, hogy ez az a terület, amellyel az élet bármely szakaszában összefuthatunk, legyen szó egy szimpla bevásárlásról, utazásról, szórakozásról vagy kikapcsolódásról. Éppen ezért hisznek abban, hogy vevőikkel érdemes megtalálniuk azt a bizonyos közös hangot és egy jó, bizalmi kapcsolatot kialakítaniuk annak érdekében, hogy a hely, ahol élnek a legjobb legyen a számukra.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Elérhetőség:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb