Kikapcs

Szépségápolási tippekkel, könyvbemutatóval és kiállítással várja látogatóit novemberben a Somogyi Könyvtár

Szépségápolási tippekkel, könyvbemutatóval és kiállítással várja látogatóit novemberben a Somogyi Könyvtár, az alábbiakban böngészgess az ősz utolsó hónapjának könyvtári kínálatából.

2020. november 4. (szerda), 16.30 – helyszín: Somogyi Könyvtár, Odesszai Fiókkönyvtár (Székely sor 11.)

Szépségápolásról tinédzsereknek

Tinédzserkori szépség és egészség című programra várják a Somogyi-könyvtár, Odesszai Fiókkönyvtárába a tinédzsereket.

Szakértő vendég Iványi Rita sminktetováló, sminkes (SenoRita Beauty Style Club).

A rendezvényen szó esik majd a higiénikus bőrápolási rutinról, valamint sminktanácsokat is kaphatnak a fiatalok. A program 2020. november 4-én, délután fél 5-kor kezdődik.

Fotó: divany.hu

2020. november 6. (péntek), 17.00 – helyszín: Somogyi Könyvtár, Stefánia Fiókkönyvtár-klub (Stefánia 2.)

Árvák – könyvbemutató a Stefánián

B.E. Belle bestseller írónő Árvák című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket 2020. november 6-án, pénteken délután 5 órától a Somogyi-könyvtár, Stefánia Fiókkönyvtár-klubjába. A szerző beszélgetőpartnere Pap Éva írónő.

B. E. BELLE, a nagy sikerű Hazugok és Megtörtek című könyvek szerzője ezúttal egy lélekszaggató témát feszeget. Új regénye, Árvák címmel jelent meg. Ezúttal úgy ragadott tollat egy félelmetes téma kapcsán, hogy belesajdul az olvasó szíve. Minden kétséget kizáróan ez az eddigi legkínzóbb, mégis legfelemelőbb Belle-történet.

Fotó: B. E. Belle – hivatalos szerzői oldala

2020. november 5-től december 1-ig – helyszín: Somogyi Könyvtár, első emeleti folyóirat-olvasóterem

Jáva – Bali – Emberek – Templomok – Balogh László kiállítása

A Somogyi-könyvtár első emeleti közösségi terében havonta megújuló kiállítások várják a bibliotékába betérőket. Novemberi újdonság Balogh László Indonézia ihlette rajzait, akvarelljeit bemutató tárlat, amely bepillantást nyújt a szigetvilág mindennapjaiba. Az alkotásokon megjelenő híres Borodudur, a Rara Jonggrang templomok megörökített részleteinek segítségével képzelhetjük el, milyen az élet a trópusi Jáván, vagy az Istenek szigetén, Balin.

A Jáva – Bali – Emberek – Templomokcímű tárlat 2020.november 5-től december 1-ig látható a Somogyi-könyvtár, első emeleti folyóirat-olvasótermében.

Fotó: vista.hu

2020. november 13. (péntek) 17.00 – helyszín: Somogyi Könyvtár, Dorozsmai Fiókkönyvtár (Szeged-Kiskundorozsma, Negyvennyolcas u. 12.)

Dorozsmai fodrászok

A Dorozsmai füzetek 24. számának bemutatójára várják az érdeklődőket Dorozsmai Fiókkönyvtárba 2020. november 13-án délután 5 órától.

Vass József Dorozsmai fodrászok című munkája a sorozat 24. darabja és a téglaverők, kubikusok, az Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Dorozsma természeti, építészeti értékeit, híres embereit bemutató munkák után a figaróknak állít emléket.

Forrás: Somogyi-könyvtár

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb