Gasztro

A nagy kóstolás: végig teszteltük a REÖK Kézműves Cukrászda halloweeni édes csodáit

Ha a hétvégén igazi halloweeni különlegességekre vágysz, és az ősz édes ízeivel szeretnéd kényeztetni ízlelőbimbóidat, a REÖK Kézműves Cukrászdában a helyed, ahol az ünnepi kínálatban az évszak slágeréé, a sütőtöké a főszerep.

Ma végigkóstoltuk a cukrászda tökös édességeit, így biztosan garantálhatjuk, válaszd akár a sütőtök zselés csupa csokis brownie szeletet, a halloweeni csokis málnás tortát, vagy kóstolj bele a sütőtökös macaronba, egy kérdésed marad csupán utána, hogy hol van a következő szelet. És, ha az édesség kóstolásban megszomjaztál, öblítsd le a mennyei falatokat egy ünnepi sütőtökös barackos turmixszal, vagy az igazi Halloween hangulat kedvéért kérd kávédat szellem díszítéssel.

HALLOWEEN SZELET

Az isteni csupa csokis brownie szelet narancsos vaníliás könnyed mousse krémmel és sütőtök zselével egy falat után az évszak kedvenc süteménye lett. A sütőtök friss, jellegzetes, édes íze a legdominánsabb minden szeletben, ami megspékelve a csoki és a narancsos vaníliás krém tökéletes harmóniájával egyedülálló ízélményt kínál kóstolójának.

HALLOWEEN TORTA

A Halloween torta tökéletesen ötvözi magába a csoki édes élményét és a málna fanyar aromáját. A kettőből pedig egy igazán pikáns ízvilág bontakozik ki, ami nagyon gyorsan minden édesszájú kedvence lesz.

CSOKIS SÜTŐTÖKÖS MACARON

Ha igazán jó macaronra vágysz, a REÖK Kézműves Cukrászda ebben is a legjobbat nyújtja neked. A kívül ropogós, belül omlós csokis sütőtökös falatka tökéletes választás a Halloween megünneplésére, élénk narancssárga színével igazán mutatós darabja is az ünnepi édesség repertoárnak.

SÜTŐTÖKÖS BARACKOS TURMIX

Ha sütőtökös barackos turmixot rendelsz, készítsd a gyomrodat, hiszen ahogy a képen is látható, a REÖK-ös felszolgálók nem sajnálták a mennyiséget. Még szerencse, hogy a tejszínes gyümölcsös ital könnyedségével és frissességével csak úgy itatja magát minden kortynál!

KÍSÉRTET HABOS KAPUCHINO

A kávé szerelmeseinek mi mással lehetne Halloweenkor kedveskedni, mint egy vidám, ötletes szellem mintával az ital tetején. Ez biztosan feldobja majd a napod.

A REÖK Kézműves Cukrászda kedves és figyelmes személyzetével, hangulatos és tágas belső terével minket egy szempillantás alatt megnyert, ünnepi finomságait pedig egyenesen imádtuk, mindenképp újra fogjuk kóstolni őket. Csak egy baj van ezekkel a gasztronómiai csodákkal, hogy mindösszesen ezen a hétvégén, Halloweenkor érheted el őket. Így, hát siess, ne maradj le az élményről, kóstold meg a REÖK Kézműves Cukrászda mennyei édességeit.

Fotók: Szabó Dávid, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb