Kikapcs

Segíts te is, hogy senki se maradjon meleg öltözet nélkül Szegeden

Segíts, hogy az őszi és téli időszakban senki se maradjon meleg öltözet nélkül Szegeden! Cserébe pedig jár egy finom tábla szeretetcsoki.

Egy vastag takaró, vagy egy meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet az őszi időszakban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke várja a támogatottak mellett a segítő felajánlókat is. Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős, egyedülállót, rászorulót segítő támogató pont úgy, mint ahogyan eddig minden évben az idén is a szegediekkel közösen segíti a nélkülözőket. Az adományozókat az alapítvány szeretetcsokival honorálja.

Fotó: Mátrix Közhasznú Alapítvány – archív

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat! Adni jó, apró tettekkel tehetünk nagy dolgokat – fogalmaz – a még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) juttassák el a rászorulókhoz, a Centerke Adományozó Központon keresztül.

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb