Sport

Nem bírják a strapát az ízületeid? Két szegedi sportember segít

Alapvetés, hogy az egészséges életmódhoz kell némi mozgás, ami jobb esetben nem a márciustól júniusig tartó “te szent ég, mindjárt itt a strandszezon” jellegű időszakos fellángolásokat takarja. Szóval, adott vagy Te, aki sportolsz, kocogsz, kondizol, lejársz a haverokkal focizni vagy püfölni a bokszzsákot és adottak az ízületeid. Ha nem vigyázol rájuk, hamar az ellenségeiddé fognak válni – két szegedi fickó viszont azon dolgozik, hogy ez ne így legyen.

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ VITAMINOK, KÉT SZEGEDI SPORTEMBERTŐL

A szegedi Pintér Zoltán öt évvel ezelőtt döntött úgy, hogy létrehoz egy étrend-kiegészítő termékcsaládot Napfényvitamin márkanéven, amely merőben eltér a sablonos tömegtermékektől:

  • sem a kapszula, sem a hatóanyag nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, csomósodásgátlót, színezéket, titán-dioxidot,
  • GMO-, cukor-, laktóz-, glutén- és doppingszernek minősülő anyagoktól mentesek,
  • a termékekbe csak ellenőrzött és biztonságos forrásból származó alapanyagok kerülnek és kifejezetten olyan komponensek alapján történik összeállításuk a fejlesztések során, melyek hatékonyságát klinikai vizsgálati eredmények is alátámasztják hangzatos marketing eszközök helyett.

A termékek jelentős része Szegeden, egy GMP minősítésű üzemben készül. Az alapító mellé hamarosan egy közismert szegedi, a hatszoros magyar judo bajnok Dr. Krajkó Zoltán is csatlakozott, 2018 óta a két sportember együtt pörög az ízig-vérig szegedi táplálékkiegészítők fejlesztésén, gyártásán és értékesítésén.

SZOMBAT ESTE HÁBORÚ A SPORTCSARNOKBAN: A BUNYÓSOK ÍZÜLETEIT A NAPFÉNYVITAMIN VÉDI

Ma este jön a Fight Night Szeged nevű MMA gála az újszegedi Városi Sportcsarnokban, a Napfényvitamin csapatával: a srácok évek óta segítik a szegedi ketrecharcosokat, a Napfényvitamin Sport & ArtProtect nevű, 8 komponensű ízületvédő termék az idei felkészülésben is aranyat ért. Kedd este mi is leugrottunk megnézni, hogyan zajlik az egyik utolsó edzés:

AKÁR NÉHÁNY HÉT UTÁN ÉREZHETED A VÁLTOZÁST

“A legtöbb ízületvédő szer megpróbálja pótolni a porcba és az ízület szerkezetébe a hiányzó anyagokat, a Napfényvitamin Sport & ArtProtect viszont több ezeknél: nem csak visszapótol, hanem a gyulladásos elváltozásokat is igyekszik kezelni” – magyarázta Pintér Zoltán, a Napfényvitamin Kutató és Fejlesztő Vállalat alapítója Fülöp Timi kolléganőnknek.

Az alapító és egy általa írt szakcikk a Természetgyógyász Magazinban.

Ahogy a szakértő elmondta, a legtöbb klinikai tanulmány 6-8 hetes kúrát követően kezd el pozitív elváltozásokat mutatni, de neki van olyan ismerőse, aki már röpke 2 hét után érezte a különbséget.

A teljes interjút itt tudod meghallgatni, a terméket “élesben” pedig ma este, a Szeged Fight Night-on láthatod teljesíteni, a szegedi versenyzők ízületeiben…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb