Sport

Soha nem látott felállásban, ötkor fogadja a Szeged – Csanád GA a Dorogot a Szent Gellértben

Mégis lesz meccs délután 17:00 kezdettel: a mérkőzés halasztásához a másik klub beleegyezése is szükséges, ebbe a Dorog nem ment bele. Ahogyan a csapat előre jelezte, a helyzet közel sem ideális, 18 pozitív Covid teszttel rendelkező személy van a játékoskeretben és a szakmai stábban.

A fertőzöttek mellett Aleksandar Jovanovic és Simon Ádám öt sárga lapos eltiltás miatt nem játszhat, míg vannak olyan labdarúgók, akik sérülés miatt nem állhatnak a vezetőedző rendelkezésére. Mint említette a klub: lesznek olyan játékosok, akik sérülten vagy betegségből közvetlenül felépülve lépnek pályára, de a mérkőzésre nevezett keretben megtalálhatóak olyan fiatalok, akik nem, vagy szinte alig rendelkeznek felnőtt bajnoki mérkőzéssel“. Egy biztos: a sebzetten is mindenre elszánt gárda semmiképpen nem feltartott kezekkel fogadja majd ellenfelét, a meccset az egyesület élő szöveges közvetítéssel kíséri.

Szeged – Csanád GA kezdő: Varga B. – Kárász, Moga, Pejovic, Lestyán – Rózsahegyi, Bojtos, Varga Sz.,, Gajdos – Bojtos, Germán.

Kispad: Kis, A.Kapic, Bitó, Andorka, Mészáros, Ábrahám, Csizmadia

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb